محمد زحمتکش روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بسترسازی برای ورود هر چه بیشتر بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاران در این حوزه، یکی از راهکارهای احیای بافت های تاریخی در سمنان است.
وی بیان کرد: سهم شهرستان سمنان از بافت های فرسوده شهری استان حدود 30 درصد است که 70 درصد آن در بافت های تاریخی و هسته مرکزی شهر واقع شده است.
زحمتکش تصریح کرد: مشارکت مردم در واگذاری و بازآفرینی بناهای تاریخی منجر به رونق اقتصادی می شود که نیازی به اعتبار دولتی ندارد.
وی به لزوم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی برای افزایش مشارکت بخش خصوصی تاکید و خاطرنشان کرد: رسانه نقش مهم و اثرگذاری در اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در حفظ و نگهداری و نیز واگذاری برای بازآفرینی خانه های تاریخی دارد.
این عضو شورای شهر تدوین طرح جامع را مقدمه ای برای احیای بافت تاریخی سمنان برشمرد و افزود: طرح جامع کاربری هر قسمت از شهر را به خوبی تعریف می کند و اهداف و برنامه های توسعه بخش های مختلف شهری را برای مسئولان تبیین می کند.
وی بر جلوگیری از ساخت و ساز بناهای جدید در بافت تاریخی و در میان بناهای تاریخی تاکید و اضافه کرد: وضعیت اقتصادی و مشکلات مالی صاحبان خانه های تاریخی از عوامل مانع رشد این بافت ها در شهر سمنان است.
عضو شورای شهر سمنان یادآور شد: برگزاری تور گردشگری با هدف ایجاد دیدگاه جدید برای بازآفرینی خانه های تاریخی، استفاده از ظرفیت های شهر و توسعه گردشگری در سمنان از جمله راهکارهای توسعه مشارکت بخش خصوصی است.
به گزارش ایرنا، 572 هکتار بافت فرسوده در شهرستان سمنان وجود دارد که حدود 357 هکتار آن بافت تاریخی است که قابلیت جذب گردشگر و سرمایه‌گذاری را دارد.
9891/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.