به گزارش ایرنا، اسدالله درویش امیری شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان افزود: با خود و جامعه مان، مردم با خودشان در رابطه با مصرف منابع آبی چه می کنند؟
وی اظهار کرد: وقتی اجازه برداشت غیرمجاز چند صد میلیون مترمکعبی در سال از آب های زیرزمینی زنجان را می دهیم، یعنی از این رفتارهای غیرمتعارف و غیر منطقی حمایت می کنیم.
استاندار زنجان ادامه داد: استفاده از برق غیر مجاز که متعلق به همه مردم ایران است یا آب غیر مجاز که متعلق به همه از جمله نسل های آینده است نوعی غارت محسوب می شود.
وی یادآور شد: این مسائل نشان دهنده عمق فاجعه ای است که ما مسیر تخلف را برای عده ای مهیا کرده ایم و متاسفانه عین خیالمان هم نیست.
درویش امیری ادامه داد: برداشت بی رویه و استفاده غیرقانونی از آب وبرق عین بی عدالتی است و باید جلوی این کار گرفته شود، دستگاه های نظارتی استان باید پای کار آمده و ورود جدی به موضوع داشته باشند.
استاندار زنجان تاکید کرد: درباره موضوع آب تعهد نداریم، وجدان ملی در این باره مرده و در واقع روح دلسوزی در رابطه با این موضوع حیاتی از بین رفته است و همه اینها از همان 'به من چه' ها شروع شده است.
وی با بیان اینکه استان به مدیران چابک، دلسوز و پرکار نیازمند است، افزود: گزارش ارائه شده درباره مصرف آب و برق استان را به حتم در شورای تامین استان مطرح خواهم کرد.
استاندار زنجان تاکید کرد: تا کی می خواهیم در رابطه با اینگونه موضوعات مماشات کنیم، هر دستگاهی باید وظیفه ذاتی خود را به نحو احسن انجام دهد، نه اینکه استاندار و فرماندار به جای آن دستگاه انجام وظیفه کنند.
درویش امیری تصریح کرد: هرکسی این شرایط موجود جامعه را نمی تواند درک کند استعفا دهد، چرا که امروز دیگر جای منفعت طلبی نیست، امروز روز گذشت و فداکاری و ایثار در کار و انجام وظایف است.
وی با انتقاد از مدیرانی که در جلسه غیبت داشته اند، گفت: مدیرانی که سه جلسه غیبت کنند، به مسئول دستگاه بالاتر اعلام و وی حق شرکت در شورای اداری را هم نخواهد داشت.
به گفته مسئولان شرکت آب منطقه ای زنجان، این استان بیش از هفت هزار حلقه چاه غیرمجاز دارد، که سالانه بیش از 310 میلیون مترمکعب آب از آنها برداشت می شود.
بر همین اساس، حدود 150 میلیون مترمکعب نیز سالانه از طریق چاه های دارای پروانه اضافه برداشت انجام می شود.
به گزارش ایرنا، طبق آمار وزارت نیرو بعد از شروع دوره جدید خشکسالی در ایران، از سال 79 تا 93 میزان آب های قابل برنامه ریزی برای مصرف، از 124 میلیارد مترمکعب به 88 میلیارد مترمکعب کاهش یافته و طبق استاندارد باید 40 درصد از این آب مصرف می شد.
3216/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.