به گزارش ایرنا، ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان در حالی با حضور استاندار زنجان برگزار شد که موضوع مشترک گزارش مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تخصیص ندادن اعتبار مورد نیاز به طرح های پیش بینی شده و مصوب بود.
همکاری نکردن بانک ها با برنامه های دولت در پرداخت تسهیلات موضوعی است که طی هفته های گذشته بارها مطرح شده است.
نخستین بار به شکل جدی در کارگروه تسهیل و رونق تولید همکاری نکردن سیستم بانکی به بهانه ارسال نشدن آیین نامه نحوه پرداخت تسهیلات سرمایه ثابت یا همان تسهیلات نوسازی و بازسازی صنایع مطرح شد.
این موضوع بار دیگر در شورای هماهنگی بانک ها با طرح موضوع نپرداختن تسهیلات کافی و نبود همکاری مساعد سیستم بانکی در حمایت از تولید و نوسازی خانه های فرسوده و قدیمی روستایی مطرح شد.
اما صدای این ساز ناکوک گویا بناست تا در تمام دستگاه های دولتی برسد و تا آنجا که مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان در حالی خبر تسهیلات ابلاغی 2 هزار و 348 میلیارد ریالی را اعلام کند که فقط 22.6 میلیارد ریال از آن از سوی سه بانک پرداخت شده است.
محمد رضا یوسفی این نگرانی را هم در ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان مطرح کرد که در صورت تداوم عملکرد بانک ها به شیوه کنونی به حتم تا پایان سال، اجرای برنامه ها در عمل با مشکل جدی مواجه خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان هم در همین جلسه گزارش عملکرد دستگاه خود در زمینه تحقق برنامه های پیش بینی شده را ارائه کرد و گفت: نزدیک 60 درصد این برنامه ها محقق شده در حالی که تا این ماه از سال، هنوز ریالی به پروژه ها تخصیص نیافته است.
یحیی رحمتی تاکید کرد: حداقل روال کار این است که پیمانکاران حداکثر تا 60 درصد پروژه را اجرا کنند و منتظر ابلاغ تسهیلات و اعتبار بمانند اما تاکنون هیچ اعتبار و تسهیلاتی در این زمینه به پروژه های میراث فرهنگی تخصیص نیافته است.
همین موضوع همکاری نکردن بانک ها هم موجب شد تا استاندار زنجان ضمن اعلام خبر تخصیص 100 درصدی اعتبار مربوط به توسعه و اشتغالزایی روستایی به استان ها از سوی صندوق توسعه ملی و با دستور رهبر معظم انقلاب، گفت: سیستم بانکی نمی تواند هیچ توجیهی از جمله عدم ابلاغ آیین نامه ها و دستور العمل های لازم برای پرداخت تسهیلات را مطرح سازد.
اسدالله درویش امیری در همین رابطه تاکید کرد: بانک ها مطلع باشند که 100 درصد این تسهیلات به شکل عملیاتی پیش بینی شده و هیچ توجیهی برای عملیاتی نشدن آن پذیرفته شده نیست.
بیش از هشت ماه از سال جاری سپری می شود و سیستم بانکی تاکنون 940 میلیارد ریال تسهیلات طرح رونق به 83 بنگاه اقتصادی کوچک و بزرگ این استان پرداخت کرده است.
این میزان تسهیلات در حالی که است که سهم زنجان از اعتباری 100 هزار میلیارد ریال نوسازی صنایع 2 هزار و 700 میلیارد ریال پیش بینی شده بود و تسهیلات مربوط به سرمایه در گردش هیچ سقف و محدودیتی نداشت.
3001/6085
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.