مهدی گودرزی روز سه‌شنبه در مجمع سالیانه و عمومی هیات ورزش سه‌گانه استان زنجان افزود: دیدگاه دیگر برای توسعه ورزش سه‌گانه، دید همگانی است.

وی اظهار داشت: سخت و رقابتی تعریف کردن این رشته، برخورد ناعادلانه با آن است زیرا ورزش سه‌گانه (دو، شنا و دوچرخه‌سواری) طبیعتی فعال برای هر یک از افراد جامعه است.

گودرزی با تاکید بر تلاش برای گسترش ورزش سه‌گانه، خاطرنشان کرد: به این منظور باید فضای لازم از جمله استخر برای شنا و سایر فضاها برای دویدن در اختیار متقاضیان قرار داده شود و این یکی از تکالیف هیات‌ها است.

رئیس فدراسیون ورزش سه‌گانه ایران ادامه داد: اتحادیه جهانی این رشته با این الگو که هیچ محدودیت و بازدارندگی نباید برای ورود به این رشته باشد، اجازه فعالیت برای ۱۷ گروه از معلولان (۱۷ نوع معلولیت) را داده است.

وی با بیان اینکه فضای ورزش کشور در بعضی قسمت‌ها هنوز به صورت ساختار سنتی است، گفت: وقتی صحبت از رقابت بین‌المللی می‌کنیم باید ببینیم رقبا چه می‌کنند و آیا الگوهای آماده‌سازی ما مثل آن‌ها بوده که انتظار خروجی مشابه داریم یا خیر.

گودرزی اظهار داشت: فضا برای کسب افتخار و مقام ایرانی‌ها فراهم و طبق برنامه‌ای که تدوین شده، ورزشکاران ایرانی در هر مرحله موفق به تحقق اهداف مورد نظر شده‌اند.

وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات قهرمانی استان نیز بخش مهم دیگری برای فدراسیون بوده و یکی از شرایط عضویت کشورها در اتحادیه جهانی است.

گودرزی خاطرنشان کرد: فدراسیون نیز در ساختار حمایتی، بخشی از هزینه‌های برگزاری مسابقات استانی را پرداخت می‌کند.

رئیس فدراسیون ورزش سه‌گانه ایران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ادارات کل ورزش و جوانان، متولی ورزش استان‌ها هستند، گفت: هیات‌های ورزشی، نهاد تخصصی بوده اما از لحاظ ساختار حاکمیتی، بودجه خود را از ادارات کل استان‌ها دریافت می‌کنند.

وی افزود: ۱۰ درصد بودجه فدراسیون بابت تخصیص به هیات‌های استانی به صورت مستقیم به ادارات کل استان‌ها واریز می‌شود.

گودرزی خاطرنشان کرد: میزبانی دوره ملی تربیت مدرس و دوره‌های درجه ۲ داوری و مربیگری به استان زنجان واگذار می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.