به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، گیتا علی آبادی عصر سه شنبه دوره‌های آموزشی ترم تحصیلی آینده را در چهار قالب برشمرد و افزود: قالب اول، ادامه برگزاری دوره‌های آموزشی توسط مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه است که به صورت یک ترم فشرده 200 ساعته برگزار می‌شود.
وی قالب دوم را برگزاری دوره‌های آموزشی فشرده توسط مرکز مطالعات در حداقل 15 استان برای اعضای خانه‌های مطبوعات دانست.
علی آبادی برگزاری کارگاه‌های تخصصی توسط مرکز مطالعات و همچنین موسسات آموزش روزنامه‌نگاری را قالب سوم عنوان کرد.
وی اظهارکرد:قالب چهارم ، میدان دهی به موسسات آموزشی دارای مجوز است. استادان روزنامه نگاری، موسسات مطبوعاتی یا تشکل های مطبوعاتی می‌توانند از مرکز مطالعات رسانه ها، مجوز برگزاری دوره آموزشی بگیرند تا پس از برگزاری دوره، گواهی مورد تایید مرکز را برای دانشجویان و کارآموزان صادرکنند.
علی آبادی این قالب ها را مکمل یکدیگر ذکر کرد و افزود: استفاده از ظرفیت موسسات آموزشی در کنار ظرفیت آموزشی مرکز مطالعات و اعطای یارانه آموزش به روزنامه‌نگارانی که در دوره‌های آموزشی شرکت کنند از وی‍ژگی‌های دوره‌های آینده است.
وی خاطر نشان کرد: جزییات این قالب ها در روزهای آینده اطلاع رسانی خواهد شد.
به گزارش ایرنا، مدیرکل مرکز مطالعات و برنامه ریزی رسانه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از زیر مجموعه های معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی این وزارتخانه محسوب می شود.
آموزش اصحاب رسانه، برگزاری میزگردهای تخصصی با حضور کارشناسان رسانه و علوم ارتباطات، چاپ و انتشار فصلنامه و کتاب با موضوع رسانه و ارتباطات، پژوهش و بررسی در خصوص رسانه از جملع فعالیت این مرکز به شمار می آید.
1355** 1823 /6037
تنظیم: علی اکبر قزوینیان ** انتشار: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.