به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی دادگستری خوزستان فرزاد فرهادی ‌راد در همایش استانی ابلاغ الکترونیک اظهار داشت: با بهره‌گیری از سیستم ابلاغ الکترونیکی، 25 درصد از حجم ورودی ابلاغ‌های ناموفق کاسته شده است و اگر همین روند ادامه یابد به زودی شاهد کاهش چشمگیر ابلاغ‌های ناموفق و در نتیجه تجدید وقت رسیدگی خواهیم بود.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال و در 11 ماه گذشته، 990 هزار ابلاغ از شعب محاکم قضایی خوزستان به سراسر استان ارسال شد که حدود 20درصد آن ابلاغ واقعی و 55 درصد آن ابلاغ قانونی شده است ؛ بنابراین با فراگیر شدن استفاده از ابلاغ الکترونیکی، حجم بیشتری از این ابلاغ‌ها به صورت واقعی به دست طرفین دعوی خواهد رسید.
فرهادی ‌راد گفت: در صورت اجرای کامل این طرح، همچنین بخش زیادی از سرمایه مصرفی و نیروی انسانی صرفه‌جویی می‌شود که باتوجه به شرایط اقتصادی کشور، این ظرفیت می‌تواند در جای بهتری استفاده شود.
در ادامه این همایش، معاون قضایی دادگستری خوزستان نیز گفت: اجرای سیستم ابلاغ الکترونیکی یک فانون است و همه شعب باید به استفاده از این سیستم ملزم شوند.
حجت الاسلام سیدجواد حسن‌زاده افزود: عدم تجدید اوقات دادرسی، قانونی شدن ابلاغ پس از ارسال، عدم برگشت اوراق اخطاریه و سرعت در رسیدگی به پرونده‌ها، از مزایای استفاده از ابلاغ الکترونیکی است.
وی ادامه داد: این جلسات باید به صورت کارگاهی ادامه یابد تا نقطه مبهمی برای کاربران باقی نماند.
همچنین معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: با توجه به پیشرفت فناوری در جهان، ما نیز ناگزیر هستیم تا خود را به علم روز دنیا مجهز کنیم و از قافله فناوری و علم عقب نمانیم.
حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در این نشست گفت: قوه قضائیه به لحاظ برخورداری از کارشناسان انفورماتیک از دولت جلو افتاده است و تسلط خوبی بر فضای مجازی و جرائم اینترنتی دارد.
وی ادامه داد: از ظرفیت‌های موجود باید در جهت تسریع در امور مردم و پرهیز از اسراف استفاده شود.
امانت بهبهانی با اشاره به فعالیت های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: مسئله پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی از تاکیدهای مقام معظم رهبری و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است و معظم له در دو سال اخیر بارها در خصوص آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق، حاشیه‌نشینی ، اعتیاد و مفاسد اخلاقی هشدار داده و خواستار تلاش مسئولان برای کاهش این مسائل در جامعه شده‌‌اند.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان خوزستان نیز در این همایش گفت: برای انجام هر کار جدیدی همواره موانع و مشکلاتی وجود دارد که باید با صبر و حوصله در جهت حذف این موانع و اجرای امور گام برداشت.
حجاریان اظهار داشت: از زمان صدور آیین‌نامه ابلاغ الکترونیکی نیز اقدام هایی در سراسر استان خوزستان صورت گرفته است.
وی گفت: باوجود مشکلات سخت‌افزاری و کمبود نیروی انسانی، استان خوزستان رتبه چهاردهم را در این زمینه کسب کرده است و امیدواریم همان طور که در استفاده از سیستم مدیریت پرونده‌های قضایی (cms) موفق عمل کرده‌ایم، در بهره‌گیری از سیستم ابلاغ الکترونیکی نیز به درستی عمل کنیم و شاهد کسب رتبه‌های برتر کشور توسط دادگستری استان خوزستان باشیم.
حجاریان ادامه داد: کارشناسان این معاونت همواره آماده پاسخ‌‌گویی به کارکنان شعب استان در این زمینه هستند.
در پایان این همایش که با موضوع 'بررسی آیین نامه سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی در امر ابلاغ اوراق اداری' برگزار شد از شعب برتر در زمینه استفاده از ابلاغ الکترونیکی تقدیر شد.
6065/6064
خبرنگار:محمدرضا بنوره**انتشار دهنده: محسن بهاروند
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.