به گزارش خبرآنلاین، یک زندانی به جرم مصرف مواد مخدر در واحد فرهنگی زندان مرکزی اهواز به سر می برد و در مراسمات مختلف مانند اعیاد، میلادها و... برای مددجویان خوانندگی می کند.

آرمان فلاحت، کارشناس هنری زندانهای استان خوزستان و کارگردان این فیلم مستند اجتماعی درباره فیلم در گفت وگو با خبرآنلاین می گوید: این زندانی به واسطه صدایش تبدیل به چهره محبوبی بین مددجویان و کارمندان زندان شده بود و در بند و اتاقش با پیرمردی به نام رضا که تب شعر دارد آشنا می شود. رضا ترانه سرای آثارِ زندانیِ ما می شود و به مرور این دو شخص، آثار هنری زیادی خلق کردند. 

فلاحت درباره هدف اصلی این فیلم توضیح می دهد: از آنجایی که هیچ تصویر دقیق و واقعی از فضای درون زندان‌های کشور به دلایل مختلفی وجود ندارد، تصمیم گرفتم با ساخت این فیلمِ مستند بخشی از حقیقتِ زندان‌های خودمان را ثبت و مستند کنم. 

وی همچنین یادآور می شود: نبودِ تصاویر حقیقی از زندان‌های ما باعث شده برخی از مخالفان از این فضا سوء استفاده کنند و قدم در مسیر ناثواب برداشته و اقدام به سیاه نمایی کنند. 

این کارگردان با بیان اینکه هدف بعدی من از ساخت این فیلم اصلاح و تربیت مددجویان با تکنیک‌های روزامد برای اصلاح آنها بود گفت: برای اولین بار در ایران مددجو که تا پیش از این، فقط به دادگاه اعزام می‌شد امروز برای رسیدن به آرزویش، به استودیو ضبط صدا می رود و این اتفاق باعث می شود که مددجویان دیگر به تغییر خود فکر و عمل کنند. 

به گزارش خبرآنلاین، هادی خواجوی، فیلم بردار، پوریا ابدالی، تصویر بردار ۲، علی رضا نوزر پور، صدا بردار، مصطفی سلیمی، آهنگ ساز، نوید احمدی، تنظیم کننده و احمد پسندیده مشاوره این طرح ۷۰ دقیقه ای را به عهده داشتند. 

گفتنی است، این فیلم مستند قرار است به جشنواره‌های سینمای مستند ارسال شود.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1287821
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.