به گزارش ایرنا فرهاد صفدری دوشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و سلامت خوزستان در سالن جلسات استانداری تصریح کرد: در این چهار ماه مطلوبیت آب و میزان کلر باقیمانده در آب (کلرسنجی) در شبکه توزیع شهری و روستایی این مناطق از استانداردهای استان پایین تر بوده است.
وی همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت آهک پاشی و لایروبی جوی ها در فصل تابستان در استان، تاکید کرد: با توجه به اینکه در آستانه پیک دوم بیماری های روده ای، آغاز مدارس و برنامه عظیم پیاده روی اربعین قرار داریم، تلاش دستگاه ها برای پاکسازی گسترده مناطق باید بیشتر شود.
به گفته نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این نشست، در هفته گذشته ۲۸ نفر در شهر رفیع از توابع شهرستان هویزه و در حدود ۵۰ نفر از اهالی تعدادی از روستاهای باغملک به دلیل بیماری های منتقله از آب به اسهال مبتلا شده اند.
اعضای شورای شهر رفیع در هفته گذشته از ابتلای شهروندان به اسهال به دلیل مشکلات آب و فاضلاب خبر داده بودند، این در حالیست که حقیقی پور مدیرعامل آبفا خوزستان این مساله را رد کرده و گفته آب شرب رفیع سالم بوده است.
بیماری اسهال ناشی از آلودگی آب در تابستان پارسال نیز تعدادی از شهروندان را راهی مراکز درمانی کرده بود. تیر ماه پارسال تعداد مبتلایان در رفیع به ۵۰ نفر رسید. همچنین در بخش ابوالفارس رامهرمز نیز ۳۵۰ مراجعه به دلیل اسهال ناشی از مصرف آب آلوده در تیر ماه ۹۷ گزارش شده بود.
موسی ممبینی فرماندار رامهرمز، ۸ خرداد امسال در شورای آب و برق خوزستان، خواستار حل مشکل دستمزد کارکنان شرکت آبفار شد و تصریح کرد: از کارکنان آب روستایی باید بترسیم، زیرا آنها بیش از یک سال است حقوق نگرفته و نسبت به کار بی میل و بی انگیزه شدهاند، بنابراین هر لحظه این احتمال وجود دارد که قضایای مشابه مسمومیت روستای «ابوالفارس» تکرار شود که علت آن مشکلات کارکنان آبفار بوده است.
۹۷۵۴/۶۰۰۲