حجت الاسلام سیدمحمود موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: موکب های اربعین حسینی استان های فارس، مرکزی ، کهگیلویه و بویراحمد ، چهار محال و بختیاری، یزد ، تهران ، خراسان رضوی ، هرمزگان ، همدان ، بوشهر ، اصفهان ، خراسان رضوی ،زنجان ، آذربایجان غربی ، البرز و سمنان با تجهیزات و اقلام مورد نیاز و ضروری مردم سیل زده به سمت خوزستان حرکت کرده اند و تعدادی از آنان بعداز ظهر امروز (یکشنبه) در مناطق سیل زده استان و اردوگاه های اسکان اضطراری مشغول خدمت رسانی می شوند.
وی با بیان اینکه فعالیت بیشتر مواکب در تامین غذای مورد نیاز سیل زدگان متمرکز خواهد بود ، افزود: این مواکب تا زمان برقراری وضعیت عادی در اردوگاه ها و مناطق سیل زده شمال ، مرکز ، غرب و جنوب خوزستان به خدمت رسانی به مردم آسیب دیده ناشی از سیلاب ادامه می دهند.

** استقرار 150 موکب اربعین خوزستان در مناطق درگیر سیلاب
رئیس کمیته اسکان، تغذیه و جذب مشارکت های مردمی ستاد اربعین حسینی خوزستان گفت: با فراخوان این کمیته ، 150 موکب از سراسر خوزستان در مناطق درگیر سیلاب و اردوگاه های محل استقرار موقت سیل زدگان این مواکب در اردوگاه‌ها و اماکن امن ویژه اسکان موقت سیل‌زدگان در مناطق شوشتر (شعیبیه)، شوش، دشت آزادگان، بستان، حمیدیه ، هویزه ، رفیع و الهایی در حال ارائه خدمات به مردم هستند.
حجت الاسلام موسوی افزود: وظیفه اصلی مواکب استان پخت و توزیع سه وعده غذا بین سیل زدگان است و مردم مستقر در مناطق درگیر سیلاب است.
به گفته رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان هم اکنون تعداد دیگری از موکب های اربعین از نقاط مختلف با بارگیری تجهیزات و امکانات مورد نیاز در حال عزیمت به مناطق سیل زده هستند.
بر اساس اعلام جمعیت هلال احمر خوزستان تاکنون حدود 40هزار نفر در 43 اردوگاه اسکان موقت و دور از مناطق در خطر سیلاب مستقر شده اند.
حدود 400هزار نفر از ساکنان حاشیه رودخانه های کرخه ، دز و کارون در معرض سیلاب مهیب هستند.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس که هم اکنون در حال بازدید از مناطق سیل زده خوزستان است از ضرورت برپایی مواکب اربعین حسینی به مدت یک ماه در مناطق بحران زده و در معرض سیلاب در استان های لرستان ، خوزستان و گلستان سخن گفته بودند.
در جریان زلزله مناطق غربی کشور در سال 1396 دهها موکب اربعین حسینی از خوزستان به استان زلزله زده کرمانشاه اعزام شدند تا مرهمی بر دل های مصیبت دیدگان زلزله باشند.
در جریان اربعین سال 1397 بیش از یک هزار موکب مردمی در مرزهای چذابه ، شلمچه و مسیرها و شهرهایی که زائران اربعین حسینی که در آنان تردد داشتند برپا شد.
موکبهای اربعین رفته رفته به یکی از منسجم ترین ، کاراترین و آماده ترین نهادهای مردمی برای خدمت رسانی به مردم در مواقع بحرانی تبدیل شده اند.
6065/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.