به گزارش ایرنا این روزها انبوه زائران دلسوخته و سوگوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با بستن کوله بار سفر که نشان از عزم آنان برای رساندن خود به مولایشان دارد رهسپار کربلا می شوند.
بسیاری از زائران دلباخته امام حسین(ع) در این سفر معنوی ، کودکان و حتی نوزادان شیرخواره را با خود همراه کرده اند تا به مولا و مقتدای خویش که همه چیز را برای خدا به میدان آورد و برای حضرت دوست ، سخاوتمندانه ، فدا کرد اقتدا کنند.
در این میان تعداد زیادی از زائران جوان که به 'هیئتی ' معروف هستند و خستگی ناپذیر به نظر می رسند با برافراشتن بیرق های مشکی و سبز و بستن پیشانی بند قرمز و طنین شعار حماسی 'یاحسین' هر بیننده ای را به خود جلب می کنند.
این جوانان پرشور مسیر مواکب مردمی چذابه تا پایانه شیب عراق را پیاده می روند تا با تمرین و آمادگی بیشتری در راهپیمایی عظیم اربعین نیز شرکت جویند.
نقل این روایت صحیح و معتبر از امام حسن عسکری (ع) که 'زیارت اربعین از نشانه های مومن است ' و یا سخن حکیمانه مقام معظم رهبری که 'عاشورا اسلام را زنده کرد و اربعین عاشورا را' کافی است تا هزاران زائر مومن به راه و روش امام حسین(ع) روانه کربلا کند تا پیوندهای عمیق دلبستگی و ارادت خود را به سیدالشهدا(ع) محکم تر کنند.
از اربعین سال 1392 که نخستین کاروان های زائران از چذابه و شلمچه راهی کربلا شده اند هر سال بر اشتیاق و شور مردم دلداده و عاشق امام حسین(ع) افزوده می شود به گونه ای که ستاد اربعین حسینی در خوزستان به ریاست بالاترین مقام اجرایی استان همه دستگاه های اجرایی را برای آماده سازی زیرساخت گذرگاههای مرزی چذابه و شلمچه مکلف می کند.
در این راستا 2 قرارگاه اربعین در مرزهای شلمچه و چذابه به ریاست 2 معاون استاندار خوزستان از مدتها پیش فعال شده تا با هماهنگی و تعامل بیشتر ، بتوانند مشکلات پیش روی زائران را مرتفع کنند.

* تردد روان زائران در چذابه
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان و رئیس قرارگاه اربعین در چذابه می گوید: آماده سازی زیرساخت های مرز چذابه با وجود اینکه 110کیلومتر با اهواز فاصله دارد کار سختی بود ولی کارها به خوبی پیش رفت و بیش از 90درصد زیرساخت ها در این مرز آماده شده است.
علی حسین حسین زاده افزود: البته بخش مهمی از کارها توسط مردم و خادمین انجام شده و هم اکنون مواکب مردمی به صورت شبانه روزی به زائران خدمت رسانی می کنند.
وی افزود: تردد در این مرز بین المللی که یکی از سه کانون اصلی عبوری زائران است روان است و زائران با کمترین معطلی راهی کربلا می شوند.

* زائران توصیه ها را جدی بگیرند
رئیس قرارگاه اربعین در چذابه از زائران خواست برای پیشگیری از هر گونه حادثه یا اتفاق ناخوشایند ، توصیه های ایمنی ، بهداشتی را جدی بگیرند.
حسین زاده افزود:به لطف الهی تاکنون حادثه ای که ذهن مسئولان را به خود مشغول و دل نگران کند نداشتیم.

* نگرانی زائران از دریافت ارز دولتی
سخنگوی ستاد اربعین خوزستان ، تنها نگرانی و دغدغه زائران اربعین تامین ارزی است که قرار بوده در خروجی مرزها و شهرهای مقدس عراق تحویل زائران شود عنوان کرد.
رضا نجانی گفت: با وجود پیگیری ها و رایزنی های صورت گرفته با مدیریت بانک ملی ، هنوز این مشکل تامین ارز برطرف نشده ولی امیدواریم این مشکل برطرف شود.
وی با بیان اینکه پرداخت ارز به زائران با این شیوه نخستین بار است که اجرایی می شود افزود:هنوز بسیاری از زائران ارز خود را که 100هزار دینار عراقی است و مبلغ 9 میلیون و 600هزار ریال آن را به صورت غیرحضوری پرداخت کرده اند دریافت نکرده اند و از این بابت از عموم زائران عذرخواهی می کنیم.

* پیک عبور زائران در 2 روز آینده
استاندار خوزستان که روز چهارشنبه به اتفاق وزیر کشور از مرز چذابه بازدید کرد گفت: در 2 روز آینده شاهد جمعیت متراکم زائران در مرز چذابه و شلمچه خواهیم بود.
غلامرضا شریعتی با بیان اینکه مشکل غیرقابل حل در چذابه و شلمچه وجود ندارد افزود: از ماهها قبل امکانات لازم و زیرساخت ها برای رفاه زائران فراهم شده است و به لطف الهی هر سال زیرساخت های بهتری را فراهم خواهیم کرد.
وی گفت:مواکب مردمی در 2 مرز شلمچه و چذابه مشغول خدمت رسانی تمام وقت به زائران هستند و از این بابت دغدغه ای وجود ندارد.
رئیس ستاد اربعین خوزستان در ادامه افزود: تمهیدات لازم برای بازگشت زائران که هم اکنون به صورت تدریجی شروع شده فراهم شده که مهمترین آن موضوع حمل و نقل است.
مرزهای شلمچه و چذابه 2 کانون اصلی تردد زائران اربعین حسینی هستند.
تاکنون بیش از 500هزار زائر از مرزهای شلمچه و چذابه به راهی کربلای معلی و نجف اشرف شده اند.
6065/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.