علی اصغر اسدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر این اساس هیچ گونه آماری از میزان درآمد و معاملات انجام شده در دفاتر مزبور در دست نیست.
وی افزود: بر اساس شیوه نامه اجرایی صدور پروانه اشتغال، مشاوران املاک و خودرو مکلف به پلمب و ارائه دفاتر خود هستند اما اکنون این اقدام در هیچ یک از دفاتر انجام نمی شود.
وی با اشاره به اینکه اتحادیه مشاوران املاک و خودرو هم در این خصوص همکاری خوبی ندارند، افزود: شیوه نامه مزبور از 10 سال پیش ابلاغ شده اما قانونگذار ضمانتی برای اجرای آن نداشته و به همین دلیل این امر اجرایی نشده است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان شمالی تصریح کرد: هر چند بر اساس قانون، تمام عقود و معاملات باید در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود اما معاملاتی که در بنگاه های معاملاتی انجام می شود مستلزم ثبت در دفاتر مخصوص بوده و این اقدام سبب ایجاد اعتماد عمومی در جامعه شده و شفافیت درآمدها و رعایت حقوق عمومی را به دنبال دارد.
اسدی افزود: در نیمه نخست امسال، بیش از 74 هزار معامله در دفاتر رسمی استان به ثبت رسیده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10 درصد رشد دارد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان شمالی تصریح کرد: این تعداد معامله در 54 دفترخانه اسناد رسمی سطح استان ثبت شده است.
بر اساس اعلام اتحادیه مشاوران املاک بجنورد، 900 مشاور املاک در مرکز استان خراسان شمالی به ثبت رسیده که 350 مورد از این مشاوران راکد هستند، پروانه 200 مورد ابطال شده و ابطال 170 پروانه از مشاوران راکد هم در دست انجام است.
اتحادیه مشاوران اتومبیل مرکز استان خراسان شمالی نیز 120 عضو دارد.
7185/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.