فریده فرخی روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ماماها دستان توانمند پزشکان متخصص هستند و هیچکدام از این دو طیف مهم نمی توانند بدون دیگری در جهت تامین سلامت مادر و کودک گام بردارند.
وی ادامه داد: اختلافات پیش آمده که اعتراضهایی را درپی داشت به دنبال ابلاغ 'دستورالعمل جدید ترویج زایمان طبیعی' در سال 1397 بود که در آن ضمن تاکید بر کاهش بیشتر موارد سزارین، حق الزحمه ای هم به ماماها تعلق گرفته است.
رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به دنبال ابلاغ این دستورالعمل در قالب توافقهای صورت گرفته، پزشکان متخصص به ماماهای بخش خصوصی اجازه نداده اند که بیمارشان را برای زایمان به بیمارستان معرفی کنند در حالی که پیش از این ماماها در قالب قرارداد با بیمارستان بیمار را معرفی کرده و روند زایمان با مسئولیت پزشک متخصص انجام می شد.
وی بدون اشاره به آماری در مورد تعداد ماماهای خصوصی فعال در مشهد افزود: طبق مکاتبات انجام شده از این پس ماماهای خصوصی طبق روال گذشته به کارشان در بیمارستان ادامه می دهند. در این زمینه شفاف سازی شده تا مبلغ پرداختی به ماماها در قالب دستورالعمل جدید ترویج زایمان طبیعی رقمی را از حق الزحمه پزشکان کم نکند.
رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در نشستی که چهارشنبه آتی با نمایندگان دو گروه مامایی و متخصصان زنان و زایمان این دانشگاه برگزار خواهد شد دو گروه مسائل و مشکلات خود را مطرح می کنند.
حدود پنج هزار ماما در سطح بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی و خصوصی، مطبهای خصوصی و حوزه بهداشتی مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خراسان رضوی فعالیت دارند.
اعتراض جامعه مامایی نسبت به عملکرد پزشکان متخصص زنان و زایمان که طی روزهای اخیر به صورت سراسری در شهرهای مختلف کشور از جمله مشهد دنبال شده در فضای مجازی نیز بازتاب داشته است.
3027/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.