به گزارش ایرنا، احمدعلی موهبتی سه شنبه در جلسه شورای اداری افزود: انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن متعلق به یک فرد و جریان خاصی نیست، بلکه حاصل تلاش کلیه آحاد مردم و لذا نیازی نیست راهپیمایی شکوهمند روز 22 بهمن به عرصه ای برای خود نمایی مدیران دستگاه های اجرایی و کارکنان آن دستگاه تبدیل شود.
وی همچنین با اشاره به غیبت برخی مدیران دستگاهای اجرایی در کارگروه های تخصصی، اظهار کرد: چنانچه مدیری بنا به دلایل موجه قادر به حضور در جلسه نباشد، الزام دارد که فرد جانشین مطلع و با اختیارات کامل را معرفی کند تا چرخه تصمیم گیری از حرکت باز نایستد.
****تحقق خواسته های مشروع مردم باید در اولویت باشد
امام جمعه تربت حیدریه نیز با تاکید بر آزادی رسانه های جمعی در انتشار خواسته های عقلایی و منطقی مردم و البته بر اساس مصلحت نظام، گفت: در عین حال انتشار اخباری نظیر اختلاس ها که باعث ایجاد اختلاف در کشور می شود، صحیح نیست زیرا ما باید به وحدت بین مردم و مسوولان بیاندیشم.
حجت الاسلام محمدرضا عصمتی افزود: رسانه ها همچنین باید به انعکاس مطالبات مردم بپردازند اما نه به آن شکلی که همه چیز را بهم بریزند، زیرا هر نوع مطالبه ای قابل بررسی نیست.
وی با بیان اینکه هم مردم و هم مسوولان نسبت به هم حق و حقوقی دارند که باید محقق شود، گفت: باید به خواسته های مردم گوش کرد اما این خواسته ها یک طرفه نیستند و از آنجا که اسلام به عزت نفس و مناعت طبع تاکید می ورزد، نباید دایم از فقیر بودن مردم سخن گفت زیرا این با آموزه های دینی مطابقت ندارد.
به گفته امام جمعه تربت حیدریه: مطالبات مردم باید توسط یک کارشناس دینی به صورت همه جانبه بررسی شود و مطالبات منطقی و به حق مردم باید محقق شود و از سوی دیگر باید متذکر شد که عربده کشیدن مطالبه به حق نبوده و قابل پاسخ گویی نیز نمی باشد.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان تربت حیدریه نیز گفت: در دهه مبارک فجر امسال 123 واحد مسکن روستایی افتتاح می شود که برای ساخت آن ها 36 میلیارد و 900 میلیون ریال هزینه شده که از این میزان 22 میلیارد 140 میلیون ریال تسهیلات بانکی و 14 میلیارد و 760 میلیون ریال آورده مردم است.
اصغر کوهسرخی افزود: از سال 84 تاکنون نیز بالغ بر هفت هزار و 700 فقره تسهیلات مسکن روستایی به بانک های عامل این شهرستان معرفی و نزدیک به 6 هزار واحد مقاوم سازی و نوسازی شده اند.
وی گفت: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر مشخص می شود که بدانیم تربت حیدریه در یک منطقه زلزله خیر واقع شده و مقاوم سازی ساختمان ها و اماکن مسکونی تنها راه پیشگیری از خسارت زلزله است.
کوهسرخی افزود: یکی از مشکلات اساسی مسکن های روستایی کشور، مقاوم نبودن آن ها در برابر مخاطرات و سوانح طبیعی از جمله زلزله، سیل، رانش زمین و موارد مشابه و نیز استفاده از مصالح فاقد استاندارد و کم دوام و به ویژه فقدان رعایت ضوابط فنی در ساخت و ساز مسکن است.
وی گفت: از این روی با هدف مقاوم سازی و نوسازی، پیشگیری از تخریب مسکن روستایی، ترویج فرهنگ مقاوم سازی، بهبود کیفیت مسکن و بافت روستایی، ارتقای سطح ایمنی، بهداشتی و رفاه و آسایش روستاییان در برابر حوادث طبیعی، طرح جامع نوسازی مسکن روستایی از سال 74 توسط بنیاد مسکن شروع که همچنان ادامه دارد.
کوهسرخی اظهار کرد: مقاوم سازی مسکن روستایی پس از وقوع زلزله بم در سال 82، شتاب بیشتری یافت و در برنامه چهارم توسعه مقاوم سازی سالانه 200 هزار واحد مسکن روستایی در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: در همین راستا پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تربت حیدریه رشد 2 برابری یافت بطوری که برغم سهمیه نخستین در نظر گرفته شده که 195 فقره بود، اما در عمل و با همکاری بانک ها تاکنون 495 فقره و به مبلغ 86 میلیارد و 160 میلیون ریال محقق شد که شامل 400 فقره تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، 55 فقره تسهیلات بازسازی و 40 فقره تسهیلات تعمیری و تکمیلی است.
کوهسرخی مبلغ تسهلات پرداختی بابت نوسازی و بازسازی مسکن روستایی در سال جاری را، 180و 200 میلیون ریال با کارمزد 5 درصد و دوران بازپرداخت را، 15ساله عنوان کرد.
وی عملکرد بانک های عامل تجارت، صادرات، رفاه و مسکن را در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی مثبت ارزیابی کرد، اما در عین حال گفت: بانک ملی در خصوص ضمانت تسهیلات و بانک ملت بابت گرفتن مبلغی تحت عنوان بیمه حوادث از متقاضیان، سختگیرانه عمل می کنند.
در این جلسه از خانواده چهار نفره آقای 'آقایی' که در مدت یکسال بالغ بر 400 عنوان کتاب از نهاد کتابخانه ها به امانت گرفته و مطالعه کرده بودند، توسط نهاد کتابخانه ها و شهرداری تربت حیدریه تجلیل شد.
شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
6121/1744
خبرنگار: علیرضا حسینی مقدم **انتشار: علی اصغرافتاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.