به گزارش خبرگزاری‌مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، امیر رضا صالح مقدم اظهار کرد: پرستاران جهاد گران عرصه سلامت در این شرایط همانند یک رزمند به مردم خدمت می‌کنند، از همین رو از مردم می‌خواهیم برای حفظ سلامتی خودشان به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و با خود مراقبتی زمینه را برای غلبه بر این ویروس ایجاد کنند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بیش از یک ماه به دلیل شیوع بیماری کرونا شرایط جدیدی در حوزه درمان کشور ایجاد شده است که استان خراسان رضوی نیز از این قاعده مستثنی نبوده است، عنوان کرد: بیماری کرونا به دلیل عفونت حاد تنفسی که ایجاد می‌کند نیاز به مراقبت و پرستاری ویژه ای دارد که متأسفانه در سطح استان خراسان نیز عده‌ای مبتلا به این بیماری شدند.

وی افزود: بیشترین نیاز مراقبتی بیماران برعهده تیم پرستاری کشور است و متأسفانه به دلیل نحوه شیوع بیماری این افراد نیز در معرض ابتلاء به بیماری قرار می‌گیرند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه جامعه پرستاری قشر تحصیل‌کرده و متخصص از تیم سلامت هستند که وظیفه مراقبت از بیماران را دارند و در بخش‌های فوق تخصصی وتخصصی به بیماران ارائه خدمت می‌کنند، تصریح کرد: مراقبت از بیماران مبتلا به کووید -۱۹ خیلی سخت است و نیاز به دانش وتکنیک ویژه ای دارد علاوه براین به دلیل لباس‌های ویژه حفاظتی سطح تحمل و خستگی ناشی از کار در بین کادر پرستاری بیشتر می‌شود.

صالح مقدم افزود: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدابیر ویژه ای در قرارگاه فرماندهی دانشگاهی برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا پیش بینی شده است و در سطوح مختلف خدماتی به بیماران ارائه می‌شود؛ به عنوان مثال فردی که علائم بیماری را دارد در گام اول به درمانگاه‌ها ومطب ها مراجعه می‌کند و اگر بیماری شدت بیشتری داشت به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه می‌کند و در آنجا آزمایش خون و رادیوگرافی ریه انجام می‌شود و پس از دارو درمانی توصیه به قرنطینه خانگی می‌شود اما بیمارانی که شدت علائم بیشتری دارند به بیمارستان برای مراقبت‌های ویژه اعزام می‌شوند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه راه‌های انتقال ویروس به شکل مستقیم و غیر مستقیم است از همین رو هر فردی می‌تواند ناقل بیماری باشد اما علائم نداشته باشد، اظهار کرد: تنها ترین راه قطع زنجیره ابتلاء، قرنطینه خانگی است.

وی با تاکید بر اینکه ارائه خدمات سلامت هزینه بالایی دارد و یکی از سازمان‌های پر هزینه، نظام سلامت است، گفت: در شرایط پیچیده و سنگین پیش آمده هر ست لباس حفاظتی ۲۵۰ هزار تومان است که دو هزار نفر پرستار در بیمارستان‌های مرجع در نوبت کاری شش ساعته باید یک ست از این لباس‌ها را استفاده کنند بنابراین این هزینه را به علاوه سایر هزینه‌های دارویی و خدمات کلینیکی می‌توان پیش بینی کرد که چه هزینه گزافی بر نظام سلامت کشور در این شرایط تحمیل می‌شود.

صالح مقدم با اشاره به اینکه تعدادی از بیماران مسافران و زائران نوروزی هستند که با وجود تأکیدات نظام سلامت به مشهد سفر کردند و در این شهر نیاز به پرستاری پیدا کردند، ابراز کرد: همکاران پرستار فوق العاده ایثارگرانه خدمات ارائه می‌دهند و بسیاری از نیروهای داوطلب در نقاهتگاه‌ها مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند.

وی افزود: نیروهای مردمی با گذراندن دوره‌های کوتاه مدت با کمک بسیج جامعه پزشکی در نقاهتگاه‌ها مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند و در شرایط شیوع بیماری نیز عده‌ای از تیم درمانی علامت‌دار شدند که برخی بستری و برخی دارو تراپی و قرنطینه شدند. صالح مقدم در انتها تاکید کرد: برخی از بانوان تیم درمانی که به خاطر فرزندان کوچک و یا والدین مجبور به اقامت در مهمانسرا هستند و در آنجا از خدمات اسکان و تغذیه استفاده می‌کنند شرایط سختی را سپری می‌کنند. از همین رو از مردم می‌خواهیم تا قطع کننده زنجیره شیوع بیماری باشند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1391675
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.