زهرا سادات میرزا زاده روز یکشنبه در گفت و گوی با خبرنگار ایرنا افزود: آن چیزی که در ورزش پرورش اندام دنبال میشود تناسب و ترکیب بدنی است که کاملا علمی و روشمند است و همه افراد میتوانند برای تقویت و تناسب اندام به ورزش با دستگاههای بدن سازی بپردازند.
وی ادامه داد: تناسب اندام یک بخش ظاهری از این فعالیت ورزشی است و افراد بهتر است در ابتدا فیزیک بدن و نیازهای بدنی خود را بشناسند و زمانی که این نیازها رفع شد به مقوله زیبایی و پرورش اندام بپردازند.
او بیان کرد:به همین دلیل در بیشتر باشگاهها و مراکز درمانی ورزشی دستگاههای تست بادی کامپوزیشن یا ترکیب بدن وجود دارد که ترکیب عضلات و حجم پروتئین را برسی کرده و سپس نیازمندیهای بدن افراد و مواد مورد نیاز شخص را اعلام میکنند و متناسب با آن برنامههای تمرینی ورزشی اعلام میشود.
استادیارگروه آموزشی رفتار حرکتی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: متاسفانه بسیاری از افرادی که به ورزش پرورش اندام میپردازند، با الگو برداری اشتباه از جسم و ظاهر دیگر ورشکاران، احساس میکنند که این ترکیب بدنی، همان زیبایی اندام است در صورتی که آنها کاملاً حرفهای به ورزش بدن سازی پرداختهاند.
میرزا زاده ادامه داد: فردی که به لحاظ ترکیب بدنی سالم است میتواند بعد از تقویت عضلات به زیبایی اندام بپردازد و گرنه ممکن است تبعاتی برای سلامتی فرد به وجود آید.
وی افزود: بعضی از ورزشکاران زیبایی اندام تصاویر خود را در فضای مجازی منتشر میکنند و علّت آن را استفاده از مکملها بیان میکنند، به عبارتی در حال درآمدزایی از این مسیر هستند.
او گفت: عموم مردم احساس میکنند با الگو قراردادن این افراد میتوانند در کمترین زمان به تناسب اندام برسند اما باید خاطر نشان کرد بعضی افراد به خاطر استعداد خدادادی دارای بدن خوش فرم و زیبایی هستند که در کمترین زمان و با تمرین به این تناسب میرسند و دیگر افراد باید تمرین زیادی برای به دست آوردن این تناسب اتجام دهند.
وی ادامه داد: باید بین ورزش همگانی و سلامت افرادی که به صوت حرفه ای به ورزش میپردازند تفاوت قائل شد.
- کدخبر: 1314310
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد