حسن جعفری سه شنبه شب در نشست مشترک کارگروه اجرایی طرح جهاد اجتماعی نجات و ستاد بازآفرینی خراسان رضوی در مشهد افزود: نقش دفاتر تسهیلگر در شناخت وضعیت موجود در مناطق حاشیه نشین بسیار مهم است تا داده های لازم از جامعه هدف جمع آوری شده و در اختیار دستگاه های متولی قرار گیرد.

وی اظهار داشت: نخستین نشست بررسی طرح "نجات" در حاشیه شهر مشهد با حضور نمایندگان ۴۰ دستگاه به‌ زودی برگزار می‌شود.

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در چشم انداز طرح "نجات" موضوع مهاجرت معکوس مدنظر است گفت: باید بتوانیم افرادی را که در حاشیه شهر مشهد ساکن شده اند به مبداء آنان برگردانیم تا با این کار ضمن جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی از خالی شدن روستاها نیز جلوگیری شود.

وی افزود: در مرحله نخست طرح نجات که هشت محله از ۶۷ محله هدف حاشیه مشهد را در بر می گیرد، محله هایی از جمله مهرآباد، عباس آباد، زرکش، امام هادی (ع)، پورسینا و اسماعیل آباد قرار دارند که جمعیتی بالغ بر ۳۲۰ هزار نفر را شامل می شوند.

وی با بیان اینکه بسیاری از سکونتگاه‌های حاشیه شهر مشهد به دلیل عدم رعایت ضوابط طرح جامع شهری غیر مجاز محسوب می شوند اظهار داشت: در صورت ساماندهی حاشیه مشهد ۴۰ درصد از جرائمی که دغدغه در مورد آن وجود دارد، کاهش می یابد.

مشهد رتبه سوم کشور از نظر مساحت بافت فرسوده شهری و رتبه دوم سکونتگاه های غیر رسمی کشور را به خود اختصاص داده است.

سکونتگاه های غیررسمی با گستره ای شامل ۱۳ درصد مساحت مشهد ۳۲ درصد جمعیت این کلانشهر را در خود جا داده است.

بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در ۶۷ پهنه حاشیه شهر مشهد ساکن هستند که ۳۰۰ هزار نفر از این تعداد را مهاجران خارجی تشکیل می دهند.

۸۰۰۵/۶۰۵۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.