رسول بهبهانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این آموزش ها در دو سطح مقدماتی و پیشرفته با حضور 110 نفر از علاقه مندان به میزان 11 هزار نفر ساعت برگزار شد.
وی بیان کرد: 234 نفر در قالب 23 هزار و 400 نفر ساعت 24 دوره آموزشی صنایع دستی در سال گذشته شرکت کردند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طبس گفت: این دوره ها شامل قلم زنی، گلیم بافی، حصیربافی (سبدبافی)، چرم دوزی و حوله بافی بوده است.
وی اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به منظور توسعه آموزش ها در روستاها اقدام به برگزاری دوره های آموزشی حوله بافی، چرم دوزی، حصیربافی، و سبدباقی در روستاهای اصفهک، کریت، نایبند و فهالنج کرده است.
بهبهانی، آموزش رشته های صنایع دستی به هنرجویان، جلوگیری از منسوخ شدن رشته های بومی، احیای هنرهای اصیل و بومی، کمک به اشتغال خانگی و اقتصاد خانواده و حمایت از تولید و اشتغال پایدار در منطقه را از جمله اهداف برگزاری دوره های آموزش صنایع دستی برشمرد.
قلم زنی روی مس، گلیم بافی، مسگری، بوریا بافی، پخل بافی و سفره آردی (سفره بافی) از صنایع دستی بومی شهرستان طبس به شمار می‌آید.
شهرستان طبس با 75 هزار نفر جمعیت، 57 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و از آن با عنوان پهناورترین شهرستان استان و ایران از نظر مساحت یاد می شود.
شهر طبس در 270 کیلومتری غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
7217* 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.