نیره پیروزبخت روز شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: سازمان استاندارد یک سازمان ناظر و حاکمیتی است که وظیفه آن در وهله نخست حفاظت از سلامتی و ایمنی مردم است، خواه ناخواه وقتی امنیت جسمی برای مردم حاصل شود امنیت روانی نیز حاصل خواهد شد.
وی با بیان اینکه امنیت روانی نقشی از تمام مولفه های یک جامعه به ویژه بخش های اقتصادی است، گفت: این باعث می شود در استان هایی مرزی مانند خراسان جنوبی امنیت همه جانبه رعایت شود.
وی بیان کرد: در سال های اخیر در دولت تدبیر و امید و در سایه ارشادات مقام معظم رهبری بعد از ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، تمامی برنامه ها و فعالیت های این سازمان بر پایه این سیاست ها استوار شد.
به گزارش ایرنا پیروبخت با اشاره به بند 24 سیاست های اقتصاد مقاومتی با موضوع « افزایش پوشش استاندارد برای همه محصولات داخلی و ترویج آن»، اظهار کرد: این بند نشان می دهد رهبری نگاه ویژه ای به بحث استاندارد و تاثیری این مهم بر زندگی مردم و تعالی نظام جمهوری اسلامی دارند.
وی عنوان کرد: سازمان ملی استاندارد یکی از سازمان هایی است که دارای بیشترین پروژه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است در این زمینه چهار پروژه مهم که بیشتر در ارتباط با سلامتی مردم است تعریف شده است.
وی یادآور شد: همچنین با ابلاغ بند 30 سیاست های کلی برنامه ششم به دستور معظم له مبنی بر« تدوین و تنظیم نقشه راه نظام استانداردسازی و مدیریت کیفیتی»، بار بر دوش ما خیلی سنگین تر می شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: در چند سال اخیر علاوه بر فعالیت های ملی و داخلی در حوزه بین المللی نیز قدم های موثر و مثبتی توسط سازمان برداشته شد.
پیروبخت با اشاره به تصویب و تهیه علامت استاندارد حلال در کشور، گفت: در جمهوری اسلامی 100 درصد تحت سایه مقام معظم رهبری و نمایندگان ایشان در سایر حوزه ها این اعتماد را داریم که هر آنچه به دست مردم می رسد حلال است.
وی با بیان اینکه در زمینه علامت استاندارد حلال در حوزه تجارت بین المللی نقش زیادی ندشته ایم، ادامه داد: ایران از چهار سال قبل به صورت فعال وارد « موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی» شد.
وی اضافه کرد: اکنون بین 36 کشور اسلامی، ایران عضو هیات مدیره استاندار و اندازه شناسی کشورهای اسلامی است و ریاست کمیته ارزیابی انطباق را نیز بر عهده دارد.
وی بیان کرد: با همکاری و حمایت حضرت آیت الله عالمی نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی، فعالیت های کشور در نهایت منجر به تدوین استانداردهای ویژه به خصوص تدوین استاندارد حلال مواد غذایی شد.

** توسعه گردشگری حلال از سیاست های سازمان استاندارد
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: همچنین طرح توسعه گردشگری حلال تحت زعامت آیت الله هاشمی شاهرودی نوشته شد، در نهایت قانون در مجلس شورای اسلامی تسلیم و در حوزه دولت در هیات وزیران شورای سیاست گذاری حلال تصویب شد.
پیروبخت در ادامه با اشاره به موقعیت خراسان جنوبی، عنوان کرد: این استان از هر لحاظی نگاه کنید دارای وضعیت خاص و منحصر به فردی است به ویژه موضوع همجواری با کشورهای شرقی از جمله افغانستان که از نظر استراتژیک برای استان نقش موثری دارد.

** علما و روحانیون زبان گویای مردم برای مسئولان
وی گفت: در استان هایی مانند خراسان جنوبی علاوه بر نقش مسئولان برای پیشرد اهداف و فعالیت های نظام مقدس جمهوری اسلامی، نقش علما و روحانیون از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی علما و روحانیون را زبان گویای مردم برای مسئولان دانست و یادآور شد: اهداف و برنامه هایی که توسط مقام معظم رهبری برای مردم و مسئولان ترسیم می شود توسط علما و روحانیون به سمع مردم می رسد.

** راه اندازی پویش «کالای استاندارد ایرانی میخرم»
وی تاکید کرد: در خراسان جنوبی زبان گویا و برش دار علمای بزرگی مانند آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در استان، می تواند به کمک این سازمان بیاید تا بتوانیم حوزه حلال را در سایر کشورها توسعه دهیم.
وی به راه اندازی پویش مردمی «کالای استاندارد ایرانی میخرم» اشاره کرد و گفت: این پویش با هدف کمک به پیشبرد سیاست های اقتصاد مقاومتی و کمک به تولید ملی راه اندازی شد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
پست الکترونیکی: irnabirjand94@yahoo.com
کانال تلگرام: irnabirjand@
7557*6054*خبرنگار- رقیه محمدی* انتشار- مریم پنجابی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.