به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ناصر مهرشاد ظهر امروز در نشست خبری پیرامون برگزاری کنفرانس فرصتها و محدودیتهای سرمایهگذاری در صنعت خراسان جنوبی اظهار داشت: این کنفرانس در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 30 و 31 فروردین ماه برگزار میشود.
وی افزود: این کنفرانس دارای 6 پنل رویکرد توسعه صنعتی استان، فرآوری مواد معدنی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، توسعه تجارت، سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی برگزار میشود.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به پنل منطقه ویژه اقتصادی بیان کرد: این پنل در روز دوم کنفرانس با رویکرد معرفی توانمندیهای منطقه ویژه اقتصادی استان خراسان جنوبی و ایجاد فرصتهای شغلی جدید در این منطقه برگزار میشود.
مهرشاد با بیان اینکه در پنل فرآوری مواد معدنی به معرفی مواد استراتژیک خراسان جنوبی شامل زغالسنگ، مس، طلا، منیزیت، بنتونیت و سنگهای تزیینی و پراکندگی آنها در استان پرداخته خواهد شد تصریح کرد: پنل رویکرد توسعه صنعتی استان نیز با هدف مطرح شدن رویکرد صنعتی استان با نگاه پایش صنعت حال و آینده برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 50 مقاله حول 13 محور به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است که از این تعداد 35 مقاله پذیرفته شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به 13 محور مقالات یادآور شد: این محورها شامل سرمایهگذاری فرآوری مواد معدنی، سرمایهگذاری در صنایع توسعه دهنده مکانیزه و محصولات کشاورزی و سرمایهگذاری در واحدهای تولید کننده و ماشین آلات کشاورزی است.
مهرشاد، همچنین سرمایهگذاری در انرژیهای نو و تجدیدپذیر، بررسی نقش زیرساختها در استان، بررسی نقش فرهنگ سرمایهگذاری در شکوفایی اقتصادی و بررسی نقش گردشگری در توسعه اقتصادی را از دیگر محورهای مقالات عنوان کرد.
وی افزود: بررسی نقش رسانه در سرمایهگذاری صنعتی، بررسی قوانین و مقررات سرمایهگذاری و بررسی نقش بازارهای کشورهای همسایه در توسعه صنعتی از جمله محورهای مقالات است.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه این کنفرانس با میزبانی دانشگاه صنعتی بیرجند و همکاری تعداد زیادی از نهادها انجام میشود گفت: با وجود اینکه ما نوع کنفرانس را ملی در نظر گرفتهایم مقالهای از خارج از استان به دبیرخانه ارسال نشده است.
مهرشاد، رسالت دانشگاه را توسعه و انجام کار علمی دانست و بیان کرد: تفاوت این کنفرانس با دیگر کنفرانسها در این است که علاوه بر پذیرفتن مقالات، ارائه طرحهای صنعتی را نیز داریم و طرحهایی که در داخل پنلها میآیند طرحهای قابل سرمایهگذاری خواهند بود.
وی با بیان اینکه فرصتهای سرمایهگذاری زیادی در استان داریم که بسیاری از آنان معرفی نشده است افزود: استفاده از ظرفیتها نیازمند ایجاد طرح است.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه ظرفیتهای نسبی استان زیاد اما ثابت نیستند و متغیرند گفت: با ایجاد همدلی و حفظ آن بین تمام دستاندرکاران اعم از دولتی و خصوصی، محققان، کارآفرینان و مسئولان امکان توسعه و رشد استان وجود دارد.
انتهای پیام/