علیرضا خلیلی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعضای ستاد مدیریت بحران و کارگروه‌های مربوط تیم های تخصصی کارشناسی را به این مناطق اعزام کردند و برآورد خسارت می کنند.
وی گفت: با جمع بندی خسارات آن را به مدیریت بحران استانداری ارسال خواهیم کرد تا بتوانیم پرداخت خسارت یا اقداماتی در جهت جبران خسارت انجام دهیم.
سرپرست فرمانداری ویژه طبس بیان کرد: جاده های شهرستان به ویژه جاده‌های عشق‌آباد و دیهوک خسارت زیادی دیده و قسمتی از جاده اصلی دچار آب بردگی شده است.
وی گفت: راهداران در تلاش هستند که آب بردگی ها را ترمیم کنند و بتوانیم مسیر را دوباره بازگشایی کنیم و رفت و آمد دوباره ادامه پیدا کند.
خلیلی اظهار داشت: دیروز بارندگی بسیار خوبی را در شهرستان طبس داشتیم به ویژه در مناطق روستایی از جمله روستای تپه طاق 90 میلیمتر و منطقه ده محمد 75 میلیمتر بارندگی را شاهد بودیم.
وی گفت: در شهر طبس بارندگی نرم بود و با اقداماتی که قبل از بارندگی انجام دادیم توانستیم روان آب هایی که از بالادست شهر وارد می‌شد را کنترل کنیم که وارد شهر نشود.
سرپرست فرمانداری ویژه طبس افزود: اکنون شهرستان طبس وضعیت آرامی دارد و بارندگی ها تمام شده و ما پیش از بارندگی‌ها اقدامات را در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری انجام دادیم.
وی با اشاره مناطق گردشگری طبس گفت: دو منطقه ویژه گردشگری خور و ازمیغان در طبس هنگام بارندگی به دلیل ورود سیلاب به این مناطق غیرقابل استفاده می‌شود.
خلیلی بیان کرد: تمامی ورزشگاه ها و هیات‌های مذهبی شهرستان را به صورت آماده باش نگه داشتیم که اگر نیاز باشد در این ایام مسافر، گردشگر یا در راه ماندگان را اسکان دهیم.
طبس در 270 کیلومتری غرب بیرجند است.
7217*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.