لوسید موتورز، شرکت خودروسازی سرشناس و تولیدکننده‌ی خودروی سدان لوسید ایر، به‌ازای هر خودرو فروخته شده در سه‌ماهه‌ی سوم امسال، بیش از ۴۳۰ هزار دلار ضرر کرده است. لوسید اخیراً مدل پرچم‌دار ایر Sapphire و مدل ایر Pure RWD از سدان خود را عرضه کرد و کارخانه‌ای نیز در عربستان سعودی به راه انداخت.

جی پلاس؛ زومیت نوشت: گزارش مالی تکان‌دهنده‌ی لوسید نشان می‌دهد که این شرکت از فروش هر خودروی برقی ۲۱ میلیارد تومان ضرر می‌کند.

لوسید موتورز، شرکت خودروسازی سرشناس و تولیدکننده‌ی خودروی سدان لوسید ایر، به‌ازای هر خودرو فروخته شده در سه‌ماهه‌ی سوم امسال، بیش از ۴۳۰ هزار دلار ضرر کرده است.

بنا بر آخرین گزارش مالی این شرکت سازنده‌ی خودروی الکتریکی، درآمد لوسید از ۱۹۵٫۵ میلیون دلار در فصل سوم ۲۰۲۲ به ۱۳۷٫۸ میلیون دلار در فصل سوم ۲۰۲۳ رسیده است. ازطرفی ضرر خالص این شرکت با افزایش ۱۰۰ میلیون دلاری به ۶۳۰٫۹ میلیون دلار رسید؛ این‌ آمارها درحالی است که در بازه‌ی زمانی مورد بحث ۱٬۴۵۶ خودرو به مشتریان تحویل داده شد.

فروش هر خودرو، حدود ۴۳۳ هزار دلار خرج روی دست لوسید گذاشته است؛ این مقدار در سه ماهه‌ی دوم سال جاری، ۵۴۴ هزار دلار بود.

با وجود کمتر شدن ضرر به‌ازای هر خودرو، از دست دادن این میزان سرمایه چندان جالب نیست؛ مخصوصاً وقتی گران‌ترین محصول فروخته شده توسط لوسید حدود ۲۵۰ هزار دلار قیمت دارد.

 

lucid-air-pure-rwd-car-three-652286e63145bb2a98831c (2)

 

این شرکت مستقر در کالیفرنیا، در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۳ تنها موفق به تولید ۱٬۵۵۰ دستگاه خودرو الکتریکی شد؛ این مقدار حتی به نصف رکورد ۳٬۴۹۳تاییِ ثبت‌شده در سه‌ ماهه‌ی پایانی سال گذشته نمی‌رسد.

به علاوه، ضررهای تجمیعی لوسید در ۹ ماه نخست امسال به ۲٫۱۷ میلیارد دلار رسید؛ این مقدار در مدت مشابه سال قبل ۱٫۸۳ میلیارد دلار بود. پیش‌تر، لوسید موتورز پیش‌بینی تعداد خودروهای تولیدی در سال ۲۰۲۳ را از مقدار ۱۰ تا ۱۴ هزار دستگاه قبلی، به ۸ تا ۸٫۵ هزار خودرو کاهش داده بود.

با این همه، لوسید سال مالی گذشته را با ۵٫۴۵ میلیارد دلار نقدینگی به پایان رساند؛ این مقدار به تولید و عرضه‌ی SUV جدید این شرکت یعنی Gravity کمک خواهد کرد. به گفته‌ی پیتر راولینسون، مدیرعامل لوسید، گرویتی هفته‌ی آینده معرفی و در اواخر ۲۰۲۴ به خط تولید وارد می‌شود.

لوسید هم‌چنین اخیراً مدل پرچم‌دار ایر Sapphire و مدل ایر Pure RWD از سدان خود را عرضه کرد و کارخانه‌ای نیز در عربستان سعودی به راه انداخت. هم‌چنین طبق قراردادی با شرکت بریتانیایی استون مارتین، لوسید وظیفه‌ی تأمین پیشرانه‌های الکتریکی مورد نیاز این شرکت را بر عهده گرفت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.