شورش احمدی خطیر روز یکشنبه در گفت و گوبا خبرنگار ایرنا با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص حوزه راه و حمل و نقل جاده ایی در یکسال گذشته اظهار کرد: تامین روشنایی راه ها به ویژه بزرگراه ها با توجه به ایمنی جاده ها ضروری است ولی این مهم بدون تخصیص اعتبار مقدور نخواهد بود.
وی اظهارداشت : مسیرارتباطی تهران - فیروزکوه یکی از شاهراه های ارتباطی مهم به مناطق شرقی کشور است که تامین و ارتقای ایمنی این مسیرر ضروری می باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: شهرستان دماوند 380 کیلومتر راه شهری و روستایی دارد که 55 کیلومتر آن بزرگراه های اصلی هستند و شهرستان فیروزکوه نیز 480 کیلومتر راه شهری و روستایی دارد که 45 کیلومتر آن مربوط به بزرگراه های اصلی است.
رئیس اداره راهداری دماوند و فیروزکوه به موضوع روشنایی راه ها اصلی و فرعی به ویژه در بزرگراه ها اشاره کرد و گفت: هم اکنون روشنایی مسیر اصلی دماوند- فیروزکوه در محدوده جابان که حدود یک کیلومتر و 600 متر است با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و یکصد میلیون تومان نیاز می باشد ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار به مرحله بهره برداری نرسیده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای دماوند و فیروزکوه با تاکید بر عدم اعتبار در خصوص روشنایی 2 روستای سربندان و سید آباد نیز گفت: از ابتدای روستای سربندان تا انتهای سید آباد که 3 کیلومتر و 100 متر است با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و500 میلیون تومان نیازاست که با تخصیص اعتبار، پیش بینی می شود تا پایان آذر ماه به اتمام برست.
این مقام مسئول به محدوده شرقی شهرستان حوزه دماوند – رودهن اشاره کرد و گفت: از کارخانه گچ جبل تا سه راه مهرآباد که حدود 2 کیلومتر و 800 متر است نیازمند روشنایی است اما به دلیل کمبود اعتبار همچنان موفق به تجهیز این محدوده نشدیم.
احمدی خطیر به ایمنی راه ها اشاره کرد و گفت: تاکنون 200 میلیون تومان در خصوص نصب چراغ چشمک زن، 200 میلیون تومان بشکه ایمنی استوانه ای، 200 میلیون تومان کاشن تانک و 200 میلیون تومان برای آشکار سازی نقاط حادثه خیز در 2 شهرستان دماوند و فیروزکوه اختصاص یافته است.
وی با اشاره به آغاز فصل سرما و خدمات این نهاد به حوزه راه و بزرگراه ها، بیان کرد: شهرستان دماوند با داشتن 4 راهدارخانه و شهرستان فیروزکوه با 6 راهدارخانه هرساله آمادگی لازم را جهت ارائه خدمات به مسافران و رانندگان در راه ها دارد.
احمدی خطیر گفت: تجهیز راهدارخانه ها یکی از موضوعات مهم و اساسی در حوزه خدمات رسانی فصل سرما است که در این راستا تاکنون 200 میلیون تومان برای احداث سوله نمک راهدارخانه سید آباد و 200 میلیون تومان برای تعمیر و مرمت سوله نمک راهدارخانه نمرود در شهرستان فیروزکوه اختصاص یافته و همچنین برای تعمیر و مرمت سوله نمک گدوک، مناقصه ای نیز صورت گرفته است.
وی ادامه داد: درزمستان سال گذشته 17 هزار تن نمک برای شهرستان دماوند و 15 هزار تن نمک برای شهرستان فیروزکوه مصرف شد که امسال نیز این میزان پیش بینی می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانیIRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: الهام حیدری انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7246/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.