فاطمه خانزادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این نهاد به بیش از پنج هزار نفر مددجوی تحت پوشش بهزیستی شهرستان در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: همزمان با شیوع کرونا شاهد افزایش اضطراب و استرسهای روانی ناشی از آن در بین مردم و مددجویان بودیم که به همین منظور مشاوران و روانشناسان بهزیستی همه روزه از ساعت هشت صبح تا هشت شب اقدام به پاسخگویی و مشاوره تلفنی میکنند.
وی یکی از رسالت های بهزیستی را در کنار مراقبتهای بهداشتی برای حفاظت جسم از کرونا، حمایتهای روانی، اجتماعی و ارتقا سلامت روان جامعه ذکر کرد و افزود: بیشتر تماس های گرفته شده شامل اختلال عصبی، اضطراب و وسواس بوده است که توسط کارشناسان راهنمایی شده اند.
این مقام مسئول همچنین به توزیع بیش از ۱۰۶۲ سبد حمایتی نوروزی بین مددجویان بهزیستی دماوند به ویژه خانواده های کم برخوردار همزمان با آغاز سال جدید اشاره کرد و گفت: بسته های حمایتی شامل برنج، مرغ، گوشت، روغن، قند، شکر، حبوبات، رب، ماکارانی و سیب به ارزش ریالی دومیلیون ریال در اختیار مددجویان بخش روستایی وشهری قرار گرفت.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند افزود: اقلام تهیه شده کاملا توسط خیرین و مسئولان شهری تهیه و در اختیار مددجویان قرارداده شده که این امر خود گامی مثبت در جهت رفع مشکلات معیشتی نیازمندان جامعه است.
خانزادی با بیان اینکه خیرین بازوان پر قدرت سازمان بهزیستی هستند، عنوان کرد: یکی از اقدامات این نهاد در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تهیه و توزیع ۳۰۰ سبد حمایتی شامل اقلام شوینده برای مددجویان است.
وی همچنین ادامه داد: با همکاری یکی از موسسات خیریه، یکی از ساختمان های بهزیستی جهت تولید ماسک و دستکش در حال آماده سازی است که در تلاش هستیم تا اواخر فروردین سالجاری فعالیت خود را آغاز کند.
رئیس بهزیستی دماوند در خصوص مقابله با شیوع بیماری کرونا در سطح شهرستان اذعان داشت: تمامی مهدهای کودک، مراکز روزانه توانبخشی، اجتماعی و پیشگیری تا اطلاع ثانوی تعطیل بوده و مراکز شبانه روزی همچون مراکز نگهداری از معلولین، سالمندان، شبه خانواده و مراکز اقامتی میان مدت ترک اعتیاد با رعایت نکات بهداشتی در حال فعالیت است.
خانزادی همچنین درخصوص ساماندهی معتادان همزمان با شیوع ویروس کرونا، افزود: بهزیستی دماوند دارای ۵مرکز اقامتی میان مدت ترک اعتیاد است که در حال حاضر بیماران در مراکز قرنطینه نگهداری می شوند و اقداماتی از قبیل حضور روزانه پزشک با تجهیزاتی همچون دستگاه تب سنج بیماران را ویزیت می کنند و مراکز نیز به صورت مداوم با محلول ضد عفونی کننده، ضد عفونی میشوند.
وی ادامه داد: هچنین به تمامی بیماران ماسک فیلتردار به اندازه کافی داده شده و هیچ کمبودی از این لحاظ نداریم؛ مسئولان مراکز دولتی و غیر دولتی میان مدت ترک اعتیاد مکلف به ثبت روزانه اقدامات انجام شده خود در سامانه اپیدمی هستند.
شهرستان دماوند از جمله شهرستان های شرق استان تهران است که در ۴۵ کیلومتری پایتخت قرار دارد.