احمد جعفری نسب روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۵هزار و ۱۹۷پرونده نیز در بخش قاچاق کالا، ارز، بهداشت و درمان، کالا و خدمات مختومه شده است.
وی تاکید کرد: طی مدت سال گذشته بیشترین پرونده تشکیل شده در بخش کالا وخدمات با ۱۸ هزار و۴۴۹ پرونده وکمترین میزان مربوط به قاچاق کالا با ۲ هزار و۱۲۵ پرونده است.
جعفری نسب با اشاره به اینکه در این مدت ۲ هزار و ۲۷۳ اکیپ گشت تعزیرات حکومتی در شهرستانهای استان تهران تشکیل شده است، گفت: این گشتها ۷ هزار و ۱۱۱ مورد از واحدهای صنفی بازرسی انجام دادند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی با بیان اینکه ۲هزار و۹۵۱ تذکر هم به واحدهای صنفی شهرستانهای استان داده شده است، افزود: در این بازه زمانی اعلام شده یک هزار ۸۶۶ واحد صنفی جریمه شده و۲ هزار ۲۹۴واحد بدون تخلف شناسایی شدند.
جعفری نسب با بیان اینکه بیشترین تعداد انبارهای استان تهران و حتی کشور در شهرستان ری قرار دارد، تاکید کرد: کار نظارت و پایش انبارهای این شهرستان کار سختی است که توسط گشتهای مشترک اداره تعزیرات حکومتی، اداره صمت و اتاق اصناف انجام می شود.
وی اضافه کرد: اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ری در جهت مبارزه با قاچاق کالا و کنترل بازار روزانه پنج تیم بازرسی به اصناف، انبارها، کارخانهها و مراکز تولیدی اختصاص داده است که به صورت مستمر و هماهنگ اقدام به بازرسی میکنند.
جعفری نسب اضافه کرد: شهروندان با مشاهده هر گونه تخلفی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت و کم فروشی میتوانند از طریق سامانه اینترنتی ۱۳۵موضوع را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان اعلام کنند.
شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب پایتخت واقع شده است.
- کدخبر: 1402583
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد