محسن پورسیداقایی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا توضیح داد: مطالعات کارشناسی ما نشان می دهد که کاهش ساعت طرح طبق درخواست مکتوب پلیس به ساعت ۱۷ موجب افزایش شدید تردد با خودرو می شود زیرا هم کارکنان ادارت تشویق می شوند که با خودرو خود صبح زود وارد طرح شوند و عصر ها هم پس از تعطیلی ادارات با پایان طرح با خودرو بازگردند و هم صف ورود به طرح در عصرها بیشتر خواهد شد چون زمان کافی برای ورود به طرح برای انجام کارهای خرید یا سایر فعالیت‌ها وجود دارد لذا ترافیک عصرگاهی افزایش چشمگیری خواهد یافت.

وی افزود: سوال من از پلیس این است که مگر ساعت طرح محدوده کنترل آلودگی هوا را ما تعیین کرده ایم که اکنون تقصیر تمام ترافیک عصرگاهی را به گردن ساعت اتمام طرح می اندازند. شورای ترافیک امسال فقط مجوز ورود خودروها به این محدوده را بجای زوج یا فرد به ۲۰ روز در هر فصل تغییر داد و ساعات طرح را اصلا تغییر نداد.

به گفته پورسیدآقایی، ۱۴ سال است که ساعت پایان طرح زوج و فرد توسط خود پلیس ۱۹ بوده و هیچ سالی آن را کاهش نداده است اما چطور است که ناگهان امسال یکسره مصاحبه می کنند و می گویند ساعات طرح باید کاهش یابد و علت ترافیک عصر گاهی ساعات اتمام طرح است؟

این مقام مسئول افزود: اگر این درخواست بر پایه مطالعات کارشناسی است و علت واقعی ترافیک عصرگاهی این است چرا در این ۱۴ سال اجرا نکرده بودند و چرا یک برگ از این مطالعات خود را ارائه نمی کنند؟

وی تاکید کرد: شهرداری و هیچ یک از اعضای شورای ترافیک اصراری بر این ساعات ندارند اما تغییر آن نیاز به ارایه مطالعات کارشناسی دارد.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه «ما بنده حرف حق و حرف کارشناسی هستیم» گفت: هیچ کس در شورای ترافیک دارای حق وتو نیست و حتی شهرداری که عملا شورای ترافیک زیر نظر اوست هیچگاه چنین حقی برای خود قائل نبوده و همواره با اتفاق آرا و اخذ نظر همه اعضای شورا از جمله پلیس محترم این طرحها را تصویب کرده است.

پورسیدآقایی خاطرنشان کرد: حالا هم اگر نتایج مطالعات این درخواست ارایه شود حتما در جلسات شورای ترافیک مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس پایتخت دیروز و امروز طرح کنترل آلودگی هوا را مورد انتقاد قرار داد و گفت: در نامه‌ای به شهرداری تهران موارد انتقادات و مشکلات طرح جدید ترافیک را اعلام کردیم اما پاسخ شهرداری در مورد طرح کاهش آلودگی هوا غیرکارشناسی است.

سردار حسین رحیمی با تاکید بر این که راه حل مشکل ترافیک و کاهش آن هم‌افزایی است، تصریح کرد: در آخرین جلسه شورای ترافیک شهر تهران مسائل و نکاتی مطرح شد اما متاسفانه در مورد رسیدگی به وضعیت ترافیک کمتر همدلی و تحرک وجود دارد و در جلسه‌ها بیشتر بحث‌های تکراری مطرح می‌شود.

رئیس پلیس پایتخت گفت: زمان اجرای طرح ترافیک باید یک تا ۲ ساعت کاهش یابد تا شهروندان با مشکلات کمتری شب هنگام روانه منزل شوند.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از اجرای طرح ترافیک جدید(کنترل آلودگی هوا) اظهار داشت: پلیس مصوبه طرح ترافیک را امضا کرده اما طبق همین مصوبه در صورت ایجاد مشکل باید نسبت به اصلاح و تغییرآن اقدام شود.

رحیمی ادامه داد: با اجرای این طرح به ساکنان محدوده طرح ترافیک ظلم شده و باید به فردی که در داخل این محدوده زندگی می کند فرصت داده شود تا یک بار در روز مجاز به ورود و خروج باشد و ساعت برای تردد آن حذف شود.

به گزارش ایرنا، یکم تیر امسال بود که اجرای طرح زوج یا فرد متوقف و طرحی موسوم به «کنترل آلودگی هوا» یا رینگ دوم طرح ترافیک اصلی در همان محدوده زوج یا فرد سابق در حال اجراست.

در طرح جدید عادت ۱۴ ساله پایتخت‌نشینان به تبعیت از تردد در محدوده مرکزی شهر براساس شماره پلاک خودرو ترک شد و حالا شهروندان می توانند بدون توجه به شماره راست پلاک خودروشان ۲۰ روز به صورت رایگان در هر فصل وارد محدوده سابق زوج و فرد شوند.

در خصوص مختصات این طرح می توان گفت که طرح کنترل آلودگی هوا از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه‌های نواب و چمران محدود است و زمان اجرای آن نیز ساعت ۶:۳۰ تا ۱۹ شنبه تا چهارشنبه و ۶:۳۰ تا ۱۳ پنجشنبه ها است.

افرادی که در هر فصل قصد ورود بیشتر از ۲۰ روز را به محدوده طرح کنترل آلودگی هوا دارند برای آنکه جریمه نشوند باید هزینه ورود به محدوده (نصف هزینه طرح ترافیک اصلی) را بپردازند؛ البته خودروهای دارای معاینه فنی برتر و ساکنان این محدوده از تخفیف هایی برخوردار می شوند.

همچنین مالکان تمامی خودروها اعم از پلاک تهران یا شهرستان برای استفاده از این تسهیلات باید وارد سامانه تهران من شوند و مشخصات خود و خودرو را ثبت کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.