برق شماری از شهرک های یهودی نشین در منطقه الجلیل در شمال فلسطین اشغالی در پی حمله موشکی حزب الله لبنان قطع شد.

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، رسانه های اسرائیلی اعلام کردند که برق شماری از شهرک های یهودی نشین در منطقه الجلیل در شمال فلسطین اشغالی در پی حمله موشکی حزب الله لبنان قطع شد.

حزب الله لبنان ساعاتی پیش اعلام کرد که به منطقه «تله کوبرا» در شمال فلسطین اشغالی حمله کرد و آن را مورد اصابت مستقیم قرار داد.

مقاومت اسلامی حزب‌الله امروز (سه‌شنبه)، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «در حمایت از مردم پایدار فلسطین در باریکه غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه‌ آنها، رزمندگان مقاومت اسلامی در ساعت 09:30 بامداد روز سه‌شنبه ، تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه «تله کوبرا» با سلاح‌ موشکی مستقیما هدف قرار دادند.

در تحولی دیگر،؛روزنامه های لبنانی سرمقاله و مقاله های شماره صبح امروز خود را به تحلیل تهدیدهای رژیم صهیونیستی به حمله گسترده به لبنان اختصاص داده و این تهدیدها را در حقیقت پیامی برای جبهه داخلی این رژیم و تلاشی برای بر هم زدن محاسبات حزب الله و جلب حمایت های هر چه بیشتر میانجی گر آمریکایی برای تحقق حداکثری منافع این رژیم دانستند و تأکید کردند که هیچ یک از این ترفندها، امنیت را به جبهه شمالی این رژیم برنمی گرداند.

از مجموع تهدیدها و گزافه گویی های سران نظامی و امنیتی و سیاسی رژیم اشغالگر صهیونیستی چنین برمی آید که هیچ رویکرد واحدی در قبال نحوه تعامل با خطرات روزافزون در جبهه شمالی این رژیم به دلیل حملات پیوسته حزب الله لبنان و تهدید این منطقه، بین آنها وجود ندارد؛ در حالی که بنی گانتز، فرمانده کل ارتش این رژیم در شورای جنگ می گوید "اسرائیل" در آستانه ورود به مرحله ای قرار گرفته است که نیازمند تحرکات گسترده در عمق خاک لبنان برای از بین بردن «خطر حزب الله» است، یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم می گوید که "اسرائیل" دست از حمله بر نمی دارد، حتی اگر حزب الله حملات خود را متوقف کند، و این جنگ برای "اسرائیل" دشوار اما برای حزب الله و لبنان ویرانگر است.

در این بین کارشناسان نظامی، حمله گسترده این رژیم به لبنان را در شرایط کنونی بعید می دانند؛ مخصوصا الان که زلزله 7 اکتبر و حمله به غزه تمام توان ارتش و جبهه داخلی این رژیم را تحلیل برده و نوعی شکاف در سطوح سیاسی این رژیم ایجاد کرده است. کارشناسان معتقدند که این رژیم تنها زمانی این جنگ را شروع می کند که چند شرط را به دست آورده باشد:

آمادگی کامل ارتش و جبهه داخلی رژیم برای شرایط جنگی؛ تضمین پیروزی سریع و قاطع؛ تأمین پوشش و بهانه سیاسی لازم برای جنگ توسط آمریکا و اروپا نظیر آنچه که در حملات 2006 رخ داد. (در این سال کاندولیزا رایس، وزیر خارجه وقت آمریکا طرح خاورمیانه جدید را مطرح کرده بود).

البته کارشناسان و تحلیلگران هشدار می دهند که "اسرائیل" تلاش خواهد کرد با ضربات پیشدستانه و تحریک آمیز، حزب الله را به جنگ بکشاند تا با اولین واکنش مقاومت اسلامی، بهانه لازم را برای توجیه تجاوزگری خود به لبنان و جلب حمایت جبهه داخلی به دست آورده و مشروعیت محافل بین المللی را برای این جنگ کسب کند.

کارشناسان معتقدند که ادعاهای "اسرائیل" درباره آتش بس 48 ساعته، تله ای برای حزب الله است تا به جهانیان بگوید که این حزب الله است که جنگ را – پس از اعلام آتش بس - شروع کرده است.

با این حال کارشناسان بر این عقیده اند که حزب الله از عهده مدیریت جنگ برخواهد آمد و با تسلط بر تاکتیک های جنگی به رژیم صهیونیستی اجازه خروج از قواعد جنگی را - که باعث شعله ور شدن جنگ گسترده در منطقه می شود – نخواهد داد و در نتیجه بهانه لازم برای آغاز این جنگ را در اختیار این رژیم قرار نمی دهد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.