رئیس دانشگاه پیام نور گناوه به ایرنا گفت: رسانه ها و جراید در کشور که همیشه پشتیبان نظام و اسلام بوده در این برهه و موقعیت کنونی باید همه تلاش خود را در شفاف سازی و روشنگری جامعه بکار ببندند و هرگونه شایعه ای را با اخبار دقیق و بموقع بی اثر کنند.
مرتضی سیاوشی افزود: سکوت و دامن زدن به شایعات در برهه کنونی که دشمن جنگ روانی راه انداخته باعث دلسردی مردم فهیم خواهد شد که رسانه ها باید در برابر این حیله و دسیسه توطئه گران ادای وظیفه کنند.
دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی پیام نور گناوه گفت: رسانه ها هر چه آزادتر باشند، می توانند واقعیت ها و فسادهایی را که درجامعه وجود دارد بصورت شفاف به اطلاع مردم برسانند.
مهدیه احمدی زاده اظهارداشت: باتوجه به اینکه مقابله با فساد یک رویکرد اجتماعی و حقوقی است رسانه ها نباید بصورت سیاسی با آن مقابله کنند زیرا این مساله فسادانگیز می شود.
وی گفت: اگر همه فعالیت های اجتماعی و اقتصادی توسط رسانه ها بطور شفاف بیان شود رانت خواری و فساد در جامعه حذف می شود.
احمدی زاده افزود: رسانه ها درصورت ارتکاب هرگونه تخلف و فسادی پس از کسب اطلاع از منابع موثق افشاگری کنند که این اقدام باعث می شود افراد کمتری به سمت فساد سوق پیدا کنند.
وی گفت: هرگونه پنهان کاری از فساد و رانتی توسط رسانه های داخلی باعث خواهد شد تا مردم به رسانه های بیگانه که هدفشان خدشه وارد کردن به نظام و ممکلت است روی بیاورند د و آنان از این فرصت نیز سوء استفاده و شیطنت کنند.
این دانشجو اظهارداشت: رسانه ها زمانی می توانند به جایگاه حقیقی خود برسند که زبان راستین و گویای مردم باشند.
یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه پیام نور گناوه گفت: رسانه ها نقش بسزایی در مبارزه با فساد در جامعه دارند و با شفاف سازی و راهکارهای درست، اخبارهای موثق و صحیح را انتشار و مانعی برای بروز شایعات شوند.
فاطمه شادزی افزود: شایعات موجب بروز مشکلات در جامعه بویژه از لحاظ روانی و آرامش در بین خانواده ها می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: برای مبارزه با فساد به عنوان یکی از بزرگترین موانع پیشرفت هر جامعه نیازمند رسانه های آزاد و مستقل است.
استاد آمنه عباسی افزود: با نگاهی به تجربیات سایر جوامع، هرگاه رسانه ها در یک جامعه آزاد فعالیت کنند قادر به افشای فساد خواهند بود.
وی اظهارداشت: در جوامع بسته که رسانه ها آزاد نیستند و استقلالی نیز ندارند هیچگاه نمی تواند فسادی را انعکاس دهند و این امر باعث خواهد شد مفسدان به راحتی و بدون ترس و واهمه ای حقوق مردم را تضییع کنند.
احمدرضا ونکی دیگر عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: رسانه ها در دنیای امروز در مواجهه با فساد می توانند به عنوان یک نهاد نظارتی قوی و افشاکننده عمل و نقش تعیین کننده ای داشته باشند.
وی افزود: باتوجه به اینکه در برهه کنونی بیش ازهر زمانی مفهوم دهکده جهانی قابل حس و لمس است وقوع کوچک ترین اتفاق به دورترین نقطه دنیا خبررسانی می شود که در این میان بروز شایعات بلحاظ وفور رسانه ها امری اجتناب پذیر است.
وی اظهارداشت: آنچه در این میان مهم بوده قدرت تشخیصی است که جامعه بلحاظ پیشرفت علم و دانش بدست آورده که رسانه ها در این زمینه می توانند نقش انکارناپذیری داشته باشند.
ونکی گفت: رسانه های مردم فریب همانند چوپان دروغگو شناسایی می شوند و اعتبار و اعتماد خود را در بین مردم از دست می دهند.
هفدهم مرداد ماه سال 1377، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، به همراه هشت تن از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید و به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مرداد ماه هر سال را به عنوان «روز خبرنگار» نامگذاری کرد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد.
6164/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.