به گزارش ایرنا، دکتر علی زکی زاده روز سه شنبه در جلسه کمیته پیام گزاران طرح نظام نامه سلامت همه جانبه این شهرستان افزود: ادارات باید شاخصه و مولفه هایی که مقوله سلامت در آن حساس و موثر است، معرفی تا بر اساس اولویت ها سند سلامت تدوین شود.
وی اضافه کرد: سند سلامت نقش حساس و کاربردی در هدفمند کردن نحوه اختصاص بودجه برای پروژه های مختلف با اولویت بحث سلامت دارد و در تدوین سند جامع سلامت تمام ادارات شهرستان با هم همکاری و تعامل داشته باشند تا مقوله سلامت هم در آن اداره و هم در جامعه نمود بیشتری داشته باشد.
زکی زاده افزود: سند جامع سلامت توسط استانداری بوشهر بصورت ویژه دنبال می شود که شبکه بهداشت نیز در این ارتباط نقش مشاور را برعهده دارد.
وی بابیان اینکه بحث سلامت بر خلاف آنچه که همه مردم تصور دارند، فقط بحث درمان نیست، گفت: شبکه بهداشت در بحث سلامت تنها 25درصد از فاکتور های مربوط به درمان و تامین مراکز تشخیصی و درمانی را مربوط می شود و 75 درصد دیگر مربوط به فاکتور هایی نظیر تصادفات و اتفاقات و عوامل مرتبط با بیماری است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری گناوه گفت:یکی از شاخص های اصلی توسعه در هر جامعه ای بحث سلامت است که باید به صورت ویژه دنبال شود.
حسین امیری افزود: کانون توسعه شهرستان متشکل از نخبگان و صاحب نظران همین شهر تشکیل شده است.
وی اظهارکرد: شناخت کافی از اولویت ها در بحث سلامت می تواند باعث اتلاف منابع، وقت و هزینه شود که جا دارد همه نمایندگان ادارات با توجه به اولویت ها مسایل بخش سلامت را پیگیری کنند.
دراین جلسه که با حضور نمایندگان ادارات مختلف شهرستان برگزار شد عبدالجلیل ذعاب دبیر برنامه در مورد مولفه های اصلی سند جامع سلامت شهرستان مطالبی بیان کرد.
در پایان این نشست با رای گیری زینت اسماعیلی به عنوان رئیس کمیته پیام گزاران سلامت شهرستان با مسئولیت جمع آوری و انتقال دغدغه و مسایل سلامت شهرستان در استانداری بوشهر انتخاب شد.
شهرستان گناوه با 103 هزار نفر جمعیت در شمال استان بوشهر قراردارد.
6164/6043**
خبرنگار: نعمت الله بهروزی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.