خسرو عمرانی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دستههای ملخ مهاجم از اول اسفندماه جاری وارد استان بوشهر شدند و ۹ شهرستان استان غیر از دیلم را درگیر کرد.
وی تصریح کرد: هماکنون مبارزه با آفت ملخ صحرایی در شهرستانهای جم، دیر، دشتی، تنگستان، دشتستان و گناوه در دست اجرا است.
عمرانی با بیان اینکه تاکنون ۴.۵ تن سم در استان بوشهر برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی مصرفشده است گفت: که تاکنون مبارزه با این آفت در سه هزار و ۱۵۵ هکتار از انجامشده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: با توجه به مبارزه صورت گرفته با آفت ملخ صحرایی تاکنون این آفت به مزارع و باغهای استان بوشهر خسارتی وارد نکرده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ملخ بیشتر در شب ساکن است و پرواز کمتری دارد، به همین دلیل در زمان حاضر مبارزه با این آفت در استان بوشهر بیشتر شبانه تا صبح زود انجام میشود.
عمرانی اظهار داشت: علاوه بر ۲۵ کانون آلوده سال جاری ۳۰ کانون آلوده از سال گذشته نیز وجود دارد که میزان مبارزه در سطح گستردهتری انجام میشود و با گرم شدن هوا کانونهای سال گذشته زودتر فعال میشوند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۲۵ گروه مبارزه، ۳۰ گروه ردیاب، یک فروند هواپیمای سمپاش، ۹ دستگاه سمپاش یو آل وی و ۱۰۰ دستگاه سمپاش زمینی در اختیار داریم که باهمت مردم، شوراها، دهیاریها کار سمپاشی و ردیابی ملخهای صحرایی را در استان بوشهر انجام میدهند.
عمرانی گفت: ملخهای صحرایی بالغ هستند و با تغذیه تخمگذاری میکنند به همین دلیل بیشترین و مهمترین مرحله مبارزه با این آفت در اردیبهشتماه است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: پیشبینی جهانی این است که دستههای جدید ملخ از شمال آفریقا و شبهجزیره عربستان وارد کشور و استان بوشهر خواهد شد که میزان آنها سه برابر سال پیش است و تا چهار سال آینده درگیر مبارزه با ملخ خواهیم بود.