سیدعلی حسینی روز پنجشنبه در نشست بررسی وضعیت اشتغال مددجویان دیری افزود: این تسهیلات از محل اعتبار کمیته امداد و بانکهای عامل به صورت قرضالحسنه به مجریان ۵۴ طرح کشاورزی، خدماتی، تولیدی، دامداری، دامپروری و صنایع دستی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه توانمند سازی و شکوفایی استعدادها و تامین خوداتکایی نیازمندان و محرومان از مهمترین اهداف کمیته امداد است، تصریح کرد: فراهمسازی زمینه لازم برای ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از وابستگی مددجویان به این نهاد از مهمترین اهداف پرداخت تسهیلات است.
حسینی با اشاره به اینکه هم اکنون یک هزار و ۸۰۰ خانوار تحت حمایت طرحهای خودکفایی کمیته امداد شهرستان دیر قرار دارند، گفت: مددجویان تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغالزایی و همچنین فراگیری آموزشهای لازم در این زمینه به استقلال اقتصادی و خودکفایی می رسند و به تدریج از چرخه حمایتی این نهاد خارج میشوند.
وی اظهارداشت: چنانچه کارفرما یا فردی در محل کار خود مددجوی زیرپوشش این نهاد را مشغول به کار کند به مدت ۲ سال بیمه مددجو را کمیته امداد پرداخت و یا به ازای هر مددجو ۵۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه با سود چهار درصد پرداخت می کند.