حجت السلام عبدالحسین مصلح روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دشتی افزود: در هر شهرستانی بایستی نسبت به ظرفیت های آن منطقه برنامه ریزی کرد و با استفاده از ابزارهای مفید در راستای نهادینه نمودن فرهنگ عمومی تلاش کرد.
وی بااشاره به نقش و جایگاه فرهنگ عمومی در زندگی اجتماعی یادآورشد: فرهنگ عمومی عبارت از مجموعه منسجم و نظام یافته ای از اهداف، ارزش ها، عقاید، باورها، رسوم و هنجارهای مردم متعلق به یک جامعه بزرگ، قوم یا ملت است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی دشتی اظهارداشت: فرهنگ به منزله نفس و هوایی است که در آن زندگی می کنیم و حرکات خود را با آن تنظیم می کنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری دشتی نیز گفت: فرهنگ عمومی، شامل تمامی فعالیت های مبتنی بر اندیشه و عادت است که در جهت برآوردن نیازهای بشری رفتارهای عمومی مردم را شکل میدهد.
حیدر منصوری اضافه کرد: کتاب خواندن می تواند جنبه های مختلف زندگی بشر را تحت تاثیر قرار دهد، اما شاید مهمترین آنها زندگی شخصی و فردی ما باشد.
وی با بیان ضرورت برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب در ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه موثر است و شهرداری خورموج شرایط برگزاری نمایشگاه کتاب را تسهیل کند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی نیز اظهار کرد: امروز دانایی و آگاهی بزرگترین سرمایه هر کشوری است و یک جامعه فرهیخته افراد حاضر در آن به کتاب و کتاب خوانی اهمیت می دهند و آن را جزو اولویت های خود قرار می دهند.
حمید زارعی افزود: از چهار سال گذشته که برنامه ریزی کوتاه و بلند مدتی در حوزه کتاب خوانی در اسن شهرستان انجام شده توفیقات خوبی بدست آمده و گام بعدی ایجاد مهارت مطالعه و نهادینه کردن تفکر انتقادی در جامعه است.
وی اضافه کرد: در هفته کتاب امسال ۵۰ برنامه فرهنگی، هنری، و اجتماعی در دستور کار است که برگزاری زنگ مطالعه، جشنواره قهرمان کتاب، رونمایی و نقد و بررسی کتاب مولفین دشتی، نمایشگاه کتاب، تورکتاب گردی و میز خدمت فرماندار در کتابخانه برخی از این برنامه هاست.
زارعی گفت: علی رغم این که شهر بادوله و روستاهای پرجمعیت دشتی فاقد کتاب خانه هستند اما میانگین عضویت مردم در کتابخانه های عمومی از میانگین کشوری بالاتر است.
شهرستان دشتی با 86 هزار نفر جمعیت در 80 کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.