فرهمند آقایی روز سه شنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: پراکندگی و اسکان جمعیت عشایری استان بوشهر در مناطق صعب العبور امکان آبرسانی و ایجاد شبکه آبرسانی را مشکل کرده است.
وی بیان کرد: در زمان حاضر کارآبرسانی به عشایر در استان بوشهر با 10 تانکر سیار انجام می شود.
مدیر کل امور عشایر استان بوشهر ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات جامعه عشایری نبود امکان زیرسازی جاده ها و مسیر آنهاست که بعد ازهر بارندگی دچار مشکل می شوند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر بازگشایی راه های عشایری، آبرسانی سیار، توزیع 60 مولد خورشیدی، احداث ابنیه در جاده های عشایری، آب انبار، سرویس بهداشتی و جاده های عشایری (19 کیلومتر در سال گذشته) از جمله اقدامات انجام شده برای این قشر در استان بوشهر است.
وی یادآور شد: سال گذشته 10میلیارد ریال تسهیلات بانکی به عشایر برای اجرای طرح های دامداری و تقویت زنجیره گوشت قرمز پرداخت شده است.
آقایی گفت: همچنین از محل اعتبارات ارزش افزوده نیز81 میلیارد ریال اعتبار تخصیص که در بحث جاده، آبرسانی سیار، احداث آب انبار و خرید و نصب مخازن و مولدهای خورشیدی هزینه شده است.
مدیرکل امور عشایر استان بوشهر گفت: در زمان حاضر جمعیت عشایری استان 30هزار نفر در قالب پنج هزار و 200 خانوار است.
آقایی افزود: این جمعیت در هشت شهرستان استان بوشهر شامل دشتستان، دشتی، تنگستان، دیر، جم، بوشهر، گناوه و دیلم از اواسط مهرماه وارد و تا اواسط اردیبهشت ماه از استان خارج می شوند.
وی بیان کرد: جمعیت عشایری استان بوشهر از طوایف دره شوری، فارسیمدان، شش بلوکی، عمله و کشکولی هستند.
مدیرکل امور عشایر استان بوشهر گفت: جمعیت عشایری استان دارای 450 هزار راس دام است که سالانه 6هزار و 500 تا هفت هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند.
آقایی افزود: آنها در کنار تولید سایر فرآورده های دامی سالانه 60 هزار تن محصولات زراعی و باغی نیز دارند.
6047/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.