نماینده اصلاح‌طلب مجلس گفت: در حال حاضر هم، من ریشه‌ بسیاری از معضلات را روانی می‌دانم، مسئولین ما موظفند سطح اعتماد مردم به حاکمیت را بالا ببرند البته آنها باید برنامه‌های تخصصی خود را در حوزه‌های مختلف داشته باشند و بدانند تصمیمات مقطعی و مجزا گرفتن تبعات سوء اقتصادی و پیامدهای منفی به دنبال دارد.

به گزارش جماران؛ یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی هجوم مردم برای خرید برخی کالاها در شرایط گرانی را به دلیل بی‌اعتمادی به حاکمیت عنوان کرد.

محمدرضا تابش اظهار کرد: بسیاری از مسائلی که در کشور حادث می‌شود، نشأت گرفته از این است که اعتماد مردم به حاکمیت کم شده و وفاق وحدت‌آفرینی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه «بسیاری از اتفاقات در حوزه اقتصادی نشأت گرفته از موج روانی است» یادآور شد: این موج مثبت یا منفی می‌تواند بسیار کارساز باشد. مثلا زمانی که آقای روحانی انتخاب شد با وعده‌هایی که ایشان دادند، موج امیدآفرینی باعث شد شاخص‌های اقتصادی مثبت شود، قیمت سکه پایین بیاید، تورم روند نزولی پیدا کند و رشد اقتصادی افزایش یابد، تنها به این دلیل که اعتماد مردم به حاکمیت بیشتر شد.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس ادامه داد: در حال حاضر هم، من ریشه‌ بسیاری از معضلات را روانی می‌دانم، مسئولین ما موظفند سطح اعتماد مردم به حاکمیت را بالا ببرند البته آنها باید برنامه‌های تخصصی خود را در حوزه‌های مختلف داشته باشند و بدانند تصمیمات مقطعی و مجزا گرفتن تبعات سوء اقتصادی و پیامدهای منفی به دنبال دارد. ما باید در حد اعلاء روح امید به مردم و اعتماد به حاکمیت را تقویت کنیم و از طرفی اقدامات مطلوبی در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی انجام دهیم که نتیجه‌بخش باشد و پیامدها را مجزا از یکدیگر تصور نکنیم.

تابش اضافه کرد: ممکن است برخی وزارتخانه‌ها خوب کار کنند و برخی دیگر خوب کار نکنند، اما من این پیوستگی را کم می‌بینم این در حالی است که تصمیم‌گیری در هر حوزه‌ای، حوزه دیگر را تحت تاثیر قرار می‌دهد و از این نظر هم دولت نمی‌تواند نقش تعیین‌کننده خود را که به وجود آوردن وفاق بین همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هاست، ایفا کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.