به گفته حاجی میرزایی در این بررسیها از مشارکت جمعی از صاحبنظران و فعالان رسانه ای از جمله نمایندگان تعدادی از خبرگزاری ها، روزنامه ها و برخی از شخصیت های فعال درحوزه رسانه استفاده شده است.
به گزارش جماران؛ دبیر هیئت دولت با تاکید براینکه لایحه سازمان نظام رسانه ای برای رفع برخی ابهامات به کمیسیون فرهنگی دولت ارجاع شده است، گفت: با توجه به در جریان بودن بررسی و تصویب این لایحه در دولت و ارجاع مجدد آن به کمیسیون، کماکان فعالان رسانه ای می توانند نظرات اصلاحی خود را برای کمیسیون فرهنگی هیات دولت ارسال نمایند.
محسن حاجی میرزایی گفت: همزمان با آغاز بررسی پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانه ای جمهوری اسلامی همانگونه که معاون اول محترم رئیس جمهوری نیز در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات بیان کردند ضمن دعوت از صاحبنظران و فعالان رسانه ای برای مشارکت در بررسی این لایحه متن آن در سایت اطلاع رسانی دفتر هیات دولت و وزارت ارشاد در معرض آگاهی علاقمندان قرار گرفته بود.
دبیر هئیت دولت در تشریح فرایند شکل گیری این لایحه گفت: پس از ارائه پیش نویس اولیه و بررسی این لایحه در کمیسیون فرهنگی دولت برای رفع ابهامات متعددی مجددا به وزارت ارشاد عودت داده شد تا نسبت به رفع آن اقدام کند ،پس از اعمال اصلاحات در متن از سوی وزارت ارشاد مجددا موضوع در دستور بررسی قرار گرفت و نهایتا با حضور صاحبنظران در ۱۵ جلسه تخصصی مورد بررسی قرار گرفته و پس ازحدود یکسال از ارائه پیشنهاد اول به تصویب کمیسیون فرهنگی دولت رسیده است.
به گفته حاجی میرزایی در این بررسیها از مشارکت جمعی از صاحبنظران و فعالان رسانه ای از جمله نمایندگان تعدادی از خبرگزاری ها، روزنامه ها و برخی از شخصیت های فعال درحوزه رسانه استفاده شده است.
دبیر هیئت دولت در پاسخ به این سوال که آیا فرایند تصویب لایحه نظام رسانهای کشور در دولت نهایی شده و به تصویب رسیده است گفت: هیات وزیران در بررسی خود تغییراتی را در جهت تقویت بعد حرفه ای و افزایش نقش شاغلین این حرفه در شکل دهی به سازمان از جمله ترکیب هیات رسیدگی به صلاحیت داوطلبان عضویت در هیات مدیره سازمان و نظارت بر انتخابات آن و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات که با هدف رسیدگی به شکایات و اعتراض های مربوط به انتخابات ارکان تشکیل می شود اعمال کرده و سپس برای رفع برخی ابهامات از جمله بازنگری در ارکان، تعیین حیطه شمول سازمان و بررسی مجدد برخی از مواد، آن را به کمیسیون فرهنگی ارجاع داده است. از این رو با توجه به در جریان بودن بررسی و تصویب این لایحه در دولت و ارجاع مجدد آن به کمیسیون، کماکان فعالان رسانه ای می توانند نظرات اصلاحی خود را برای کمیسیون فرهنگی هیات دولت ارسال نمایند.