حسن رحیم پورازغدی در مراسم اختتامیه دهمین دوره فرهنگی آموزشی اندیشه‌های آسمانی، در جمع پژوهشگران و هنرمندان مساجد کشور، اظهار کرد: سبک زندگی شیعه علی(ع) با غیرشیعه باید تفاوت داشته باشد.

به گزارش جماران؛ حسن رحیم پورازغدی در مراسم اختتامیه دهمین دوره فرهنگی آموزشی اندیشه‌های آسمانی، در جمع پژوهشگران و هنرمندان مساجد کشور، اظهار کرد: سبک زندگی شیعه علی(ع) با غیرشیعه باید تفاوت داشته باشد. همچنین در جامعه دینی همه باید با هم خوش اخلاق باشند و نیز بین جامعه مسلمان و غیرمسلمان باید تفاوت وجود داشته باشد.

وی افزود: پیامبر (ص) در آخرین سفر حج به سخنرانی صدهزار نفری در هوای گرم عربستان پرداختند. تا آن زمان در دنیا چنین سخنرانی وجود نداشته است، ایشان در این سخنرانی عظیم  حضرت علی(ع) را جانشنین خود کردند.

رحیم پور ازغدی با اشاره به فرهنگ غدیر و اسلام ناب برای زنان، گفت: غدیر به مردان می‌گوید به زنان‌تان با ادب، تواضع و عشق خدمت کنید. امیرالمومنین خطاب به مردان می‌فرمایند که نگاهتان به زن باید محترم باشد. مردان وظیفه دارند یک زندگی مرفه و مشروع برای زن فراهم کنند و اینگونه خداوند از مردان راضی خواهد بود. تلاش برای یک زندگی شرافتمندانه برای همسر و فرزندان برای مرد واجب است. 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: قرآن کریم به مردان می‌گوید گناه بزرگی است که هنگام طلاق زن را تحت فشار قرار دهید و نباید چیزی را که به زن داده‌اید از او بگیرید؛ با زنان درست رفتار کنبد حتی اگر قرار است از یکدیگر جدا شوید.

وی ادامه داد: احترام به زن جهاد فی سبیل‌الله است. تا می‌توانید با زنانتان نیکی کنید و صحیح سخن بگویید.حتی اگر زن ظالم است،مرد باید گذشت کند. تحمل کردن همسر بد اخلاق و گذشت و تحمل نسبت به همسر،یکی از وعده‌های بهشت از سوی خداوند است. 

رحیم پور ازغدی با اشاره به یک اصل غدیری گفت: درخانواده اسلامی باید ادب و تواضع وجود داشته باشد. تنها خداوند عظمت دارد و در جامعه هیچ کسی نباید خود را برتر و دیگری را پست‌تر بببیند؛ مردسالاری، زن سالاری و کودک سالاری غلط است زیرا در خانواده اسلامی باید خداسالاری باشد. 

وی افزود:روایت داریم «مومن‌ترین شما کسی است که با خانواده لطیف‌ترین رفتار را دارد.» حضرت علی(ع) می‌فرماید: جامعه و خانواده اسلامی عشق محور است؛هرچه که در جامعه محبت و عشق را تقویت می‌کند آن را تقویت و هرچه که محبت خانواده را کم می‌کند را تضعیف کنید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حضرت علی (ع) شاگرد اول مدرسه پیامبر (ص) بود، گفت: هیچ ایرادی به امام علی (ع) وارد نبوده است، ایشان مرد عالم و عادل بودند؛ اما ایراداتی که از  حضرت علی(ع) گرفتند این بود که خلیفه اسلام نباید جوان باشد و اینکه علی(ع) زیاد می‌خندد. خنده‌رویی از صفات بارز حضرت علی (ع) بود بنابراین همه باید متواضع و مودب باشیم در حال اینکه مدیری قاطع هستیم. مدیریت غیر از تکبر است. حضرت علی (ع) اهل شوخی و مزاح بودند.

وی در خصوص تعالیم غدیری گفت: حضرت فاطمه می‌فرماید که نشانه جامعه مومن این است که مردم همواره با لبخند با یکدیگر روبه رو شوند.

ازغدی خاطرنشان کرد: هرچه که محبت و عشق را در خانواده و جامعه تقویت می‌کند واجب است؛ از جمله این موارد خوش اخلاقی،محبت کردن، گذشت، کینه و حسادت نورزیدن، ادب، عشق، لبخند، خدمت به یکدیگر و تواضع است. 

در ادامه این مراسم، جعفری معاون آموزشی پژوهشی کانون‌های فرهنگی مساجد کشور با بیان اینکه هدف اصلی و اجرای اینگونه برنامه‌ها  آماده کردن کادر جوان و اندیشمند برای آبادانی مسجد است، گفت: مخاطب این دوره ما هنرمندان و پژوهشگران بودند امیدواریم نتایج این دوره‌ها را در مساجد ببنیم.

جعفری اظهار کرد: ما باید با خدماتمان به سوی مردم قدم برداریم، سپس از مردم انتظار همراهی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: برای جذب مردم به مسجد یک راه بیشتر وجود ندارد و آن نیز خدمت به مردم از طریق مسجد است. حمایت از محرومین، آموزش و دیگر خدمات خود را به نام مسجد انجام دهید و تنها این راه است که می‌تواند پیوند واقعی بین مردم و مسجد را برقرار سازد؛ خدمت به مردم یکی از راه کارهای جلب اعتماد مردم است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.