اصلاحطلبان در یک اقدام بیسابقه همه نخبگان داخل و خارج خود را برای موفقیت روحانی به کار گرفتند و رقیب روحانی را با مفاهیمی همچون «آیتالله قاتل» مفهومسازی کردند.
«اصلاحطلبان با همه ظرفیت و حیثیت در روحانی ترکیب شدند، از یار کمکی به عضو شرکت سهامی تبدیل شدند و نقطهچین یا حد فاصلی برای دوگانه دیده شدن باقی نگذاشتند.»
روزنامه جوان نوشت: «اصلاحطلبان در یک اقدام بیسابقه همه نخبگان داخل و خارج خود را برای موفقیت روحانی به کار گرفتند و رقیب روحانی را با مفاهیمی همچون «آیتالله قاتل» مفهومسازی کردند؛ خاتمی را با قسم جلاله به میدان آوردند؛ در زمین بکر سیدحسن خمینی بذر اصلاح شده اصلاحطلبی پاشیدند تا کمباین روحانی درو کند و اتاق فکر و اتاق عملیات روانی و فضای مجازی را با تلاش شبانهروزی فعال کردند.
جهانگیری رسماً تابلوی اصلاحات را در مناظرات بالای سر گرفت و یگانگی با روحانی را فریاد زد. شهر به شهر رفتند و پرچم اصلاحات را با تصویر روحانی بلند کردند و در حوزه سلبی نیز تمام قامت نه از درون سنگر روحانی که از سنگر خود شلیک کردند. خلاصه کلام این که هویت خود را به میدان آوردند و مبارزه کردند.
در نقطه مقابل، روحانی نیز از سرمایه آنان در هر شهر و دیاری بهره برد و مفاهیم «جنت مکان و خلدآشیان» را نثار اصلاحات کرد. اکنون که دولت روحانی برای تجدید آماده میشود، اصلاحطلبان دیگر نمیتوانند به سنگرهای روشنفکری خزیده و نقاد روحانی شوند. توفیق روحانی توفیق آنان است و پلشتیهای احتمالی دولت او پلشتیهای اصلاحات است. آن روز که احمدینژاد و اصولگرایان مشترکاً اصرار داشتند که دیگر با هم و از هم نیستند، اصلاحطلبان نمیپذیرفتند. حال چطور میشود اصلاحطلبان و روحانی را که بر یکی بودن حداکثری اصرار دارند، با فاصله دید؟
از سوی دیگر روحانی در تبلیغات انتخاباتی کمک شایانی به بالا رفتن پرچم اصلاحات کرد و دوگانه اصلاحات - اعتدال را از میان برداشت؛ اگر چه اعتدال گفتمان نبود اما روش بود. روحانی این روش را درنوردید و چنان چهارنعل تاخت که اصلاحطلبان تندرو باید در نزد او لنگ بیندازند. بنابراین روحانی داوطلبانه و در هنگام اضطرار و استرس خانه اعتدال را منفجر کرد تا زمین این خانه منفجر شده ضمیمه منزل اصلاحات شود و سند آن مجزا صادر نشود.»
کپی شد