'آنگ سان سوچی' رهبر میانمار یک سال پس از پیروزی حزبش در انتخابات و ناامیدی از دولت این کشور برای پایان درگیری های داخلی و از بین بردن فقر، گفت در صورتی که مردم ناراضی باشند، آماده کناره گیری است.
به گزارش جماران، 'تین کیاو' دستیار ارشد 'آنگ سان سوچی' رهبر حزب 'جبهه ملی برای دمکراسی' فروردین ماه سال گذشته به عنوان نخستین رئیس جمهوری غیرنظامی این کشور انتخاب شد، اما سوچی که به دلیل محدودیت های قانون اساسی نتوانست در ظاهر این قدرت را در دست گیرد، رهبری این کشور را بر عهده دارد.
رهبر میانمار روز جمعه در ناامیدی از دولت این کشور پس از یک سال، گفت آماده کناره گیری است به شرطی که مردم از رهبری وی ناراضی باشند.
حزب 'جبهه ملی برای دمکراسی' سال گذشته قدرت را در میان انتظارات بالای مردم پس از پنج دهه حکومت داری توسط ارتش در دست گرفت.
در حالی که دولت وی اصلاحات عمده ای را مورد تصویب قرار داده است، اما بسیاری بر این باورند که عملکرد این دولت کمتر از حد انتظار بوده است.
رشد اقتصادی تاکنون مزایای زیادی برای مردم فقیر به همراه نداشته است و اقلیت های قومی همچنان به دنبال خودمختاری هستند.
به نوشته تارنمای 'ای.بی.سی' استرالیا، وی در یک سخنرانی 25 دقیقه ای تلویزیونی، گفت که قول می دهد بهترین را انجام دهد.
اما حزب سوچی با چند تهدید از رقبای خود به ویژه جناح مخالف متشکل از ارتش و متحدان آن مواجه است.
وی همچنین تصریح کرد که میانمار کمیسیون تحقیق بین المللی برای بررسی تنش اجتماعی در ایالت غربی راخین را که در آن اقلیت مسلمان روهینگیا مورد تبعیض شدید قرار دارند، قبول نمی کند.
سازمان ملل متحد معتقد است موارد مهمی از نقض حقوق بشر در جریان یورش ارتش به این منطقه صورت گرفته است.
شورای حقوق بشر سازمان ملل اخیرا خواستار تحقیقات مستقل و رسیدگی به این مساله شده بود، اما مقامات میانمار تأکید کرده اند تحقیقات آنها کفایت می کند.