عبدالمالک شنبه‌زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مجوزها بیانگر نوع، ظرفیت تولید و سرمایه‌گذاری انجام شده برای یک رشته در مکانی معین و برای افراد دارای تخصص، تجربه وآشنایی به فرآیند تولید و توانایی ساخت محصول در یکی از رشته های صنایع دستی هستند.

وی افزود: افرادیکه مجوز پروانه تولید انفرادی دریافت می‌کنند به شکل مستمر و مداوم در رشته مورد تقاضای خود فعالیت و تولید دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام یادآور شد: متقاضیان پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و کسب مهارت‌های اولیه تحت نظر این اداره، موفق به دریافت این مجوزها می شوند.

شنبه زاده گفت: ۳۳ رشته صنایع دستی و ۱۲۰ کارگاه تولیدی صنایع دستی در استان ایلام فعالیت دارند.

تصویب ۲ اثر تاریخی در ایلام

وی در بخش دیگری از سخنانش به تصویب ۲ اثر تاریخی در استان اشاره کرد و گفت: نقشه و ضوابط عرصه و حریم این ۲ اثر شامل امامزاده سیدصلاح الدین محمد (ع) در شهرستان آبدانان و تپه تاریخی فرخ آباد در شهرستان دهلران در شورای حرایم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه این ۲ اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده اند، افزود: امام‌زاده سید صلاح الدین محمد از آثار تاریخی دوره ساسانی در مرکز شهر آبدانان واقع شده است و در سال ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۷۹۷۵ و تپه تاریخی فرخ آباد با شماره ثبت ۲۹۸۰ به‌عنوان آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌اند.

 مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام گفت: تاکنون عرصه و حریم ۳۰ اثر تاریخی در این استان تعیین شده و حریم آنها تحت حفاظت و نظارت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.

کشف هشت قطعه سکه تاریخی در ایلام

شنبه زاده همچنین به کشف هشت قطعه سکه مربوط به دوران ساسانی، سلوکی و قاجار در ایلام اشاره کرد و یادآور شد: باند قاچاق اشیای تاریخی در شهرستان ایلام با همکاری نیروی انتظامی دستگیر و تعداد هشت قطعه سکه تاریخی از متهمان کشف و ضبط شد.

وی افزود: سکه های مکشوفه از جنس نقره و مس مربوط به دوران ساسانی، سلوکی و قاجار هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.