به گزارش ایرنا، یکی از سربازان که اکنون در نیروی انتظامی مشغول خدمت است، می گوید: ما از این همه شور و اشتیاق زائران برای شرفیابی به مرقد امام حسین(ع) و حضور در کربلای معلی به وجد می آییم و خستگی از یادمان می رود.
رضا احمدنیا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اینجا همه عاشق اند و این عشق به آقا ابا عبدالله است که اینچنین نیرو و توانی به همه می دهد که از زمان استراحت و وقت خواب خود بگذرند و بی ادعا و بی منت به مردم خدمت کنند.
وی ادامه داد: از کودکی با عشق به امام حسین (ع) بزرگ شده ایم و این شور و عشق را در همه سالهای عمرمان تجربه کرده ایم اما این خدمت گذاری به زائران قابل وصف نیست زیرا احساس می کنی که در حال خدمت به آقا هستیم.
وی در خصوص تلاش شبانه روزی همه نیروهای گشت زنی و نظامی و انتظامی برای برقراری نظم و امنیت یادآور شد: خوشبختانه ارادت به آقا و مولا اینچنین همه را به وجد آورده که همه خاضعانه در تمام لحظات حتی بدترین شرایط آب و هوایی که چند شب قبل با آن مواجه بودیم باز خسته نشدیم و به خدمت خود ادامه دادیم.
این در حالی است که به گفته فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، در مرز مهران اقدامات زیرساختی خوبی صورت گرفته است و خلاهای سال های گذشته برطرف شده و تردد زائران اربعین تسهیل شده است.
سردار حسین اشتری از زائران خواست که، توصیه های نیروی انتظامی و ستاد اربعین در خصوص شرکت در راهپیمایی اربعین را مورد توجه قرار دهند.

**موکب ها پذیرای زوار و میزبان لایق عاشقان حسینی
ساعت چهار بامداد است و چراغ آشپزخانه موکب روشن است، چند نفر در حال درست کردن سوپ داغ و فرنی برای زوار هستند و چند نفر دیگر به بسته بندی و تهیه بسته های کوچک وسایل صبحانه برای زوار مشغول اند.
به محض روشن شدن هوا همه ملزومات پذیرایی از زوار فراهم است و بلافاصله پس از جمع آوری و پذیرایی از زوار مجددا افراد خدمتگزار در موکب ها مشغول پخت و پز و تدارک نهار می شوند.
کمی بعد از اتمام نهار و شستن ظرف و خواندن نماز مشغول تدارک شام برای پذیرایی از زواری تازه از راه های دور و نزدیک به مرز رسیده اند و باید شب را در ایلام یا مهران سپری کنند، می شوند.
ساعت به 12 شب نرسیده همه افراد خسته از کار و تلاش روزانه کمی استراحت کرده و مجددا قبل از اذان صبح بیدار شده و مشغول تهیه صبحانه می شوند.
بی گمان این کار پر مشقت وقتی چاشنی اش عشق به ابا عبدالله باشد و رضایت زائران حسینی آنچنان نیروی مضاعفی در جانت رخنه می کند که فارغ از خستگی جسمی همچنان بی تاب خدمت می شوی و برای خدمتگزاری به زوار سر از پا نمی شناسی.
رئیس کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین استان ایلام گفت: موکب های این استان برای خدمات دهی به زائران اربعین امسال به صورت مجتمع های مرکزی تجمیع شده اند.
محمد علوی فر افزود: امسال بر خلاف سال های گذشته که موکب ها بصورت پراکنده در مناطق مختلف استان به زائران اربعین حسینی خدمات دهی می کردند در قالب مجتمع های مرکزی با مکان مشخص فعالیت خواهند داشت.
وی اظهار داشت: امسال 340 موکب برای خدمات دهی به زائران اربعین حسینی در سه مجتمع مرکزی در ایلام شامل میدان ارغوان، تونل دوقلو و شهر چوار، 2 مجتمع در دهلران، چهار مجتمع در شهرستان های چرداول، ملکشاهی، آبدانان و دره شهر و 22 مجتمع ویژه در مهران راه اندازی شده اند.
علوی فر تاکید کرد: فعالیت این موکب ها بصورت شبانه روزی شامل پخت و توزیع غذای گرم در سه وعده صبحانه، ناهار، شام و میان وعده به عموم زائران خواهد بود.
به گفته وی، فعالیت این موکب ها از 28 مهرماه جاری آغاز و تا پنج روز بعد از اربعین حسینی سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله(ع) ادامه دارد.
علوی فر با بیان اینکه تمامی هزینه پخت غذا در این موکب ها از محل مشارکت های مردمی داخل و خارج استان تامین می شود از عموم مردم ایلام خواست نذورات خود را به این ستاد واقع در جنب کوی اساتید تحویل دهند.
رئیس کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین ایلام گفت: در مجموع 350 نفر بصورت افتخاری در این موکب ها اربعین امسال به زائران اباعبدالله(ع) خدمت رسانی می کنند.

** هلال احمر و لحظه های سخت روبه رو شدن با حادثه دیدگان
همه جا تاریک است و درد امان زائرانی که تصادف کرده اند و همه جای بدنشان کبود شده و خونریزی می کند را بریده است، بلافاصله ماشین های هلال احمر و فوریت های پزشکی در محل حاضر می شوند و کارهای امدادی آغاز می شود.
تازه خورشید در حال طلوع کردن است که نیروهای امدادی پس از انجام چندین عملیات دوباره در محل استقرار می یابند تا کمی استراحت کنند و دوباره در حال آماده باش برای خدمت رسانی به زوار باشند.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: امسال برای خدمات دهی به زائران عتبات عالیات در ایام اربعین 2 هزار و 200 نفر از نیروهای این جمعیت بکارگیری شده اند.
علی اصغر پیوندی اظهار داشت: با توجه به اینکه حجم بیشتر زائران از مرز مهران تردد می کنند خدمات دهی این جمعیت در این منطقه بیشتر است.
وی ادامه داد: اربعین امسال 150 خودروی نجات و آمبولانس به همراه چهار فروند بالگرد و 500 امدادگر به صورت شبانه روزی به زائران اربعین خدمات رسانی می کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر اظهار کرد: این جمعیت امسال ‌40 درمانگاه تخصصی و موکب های متعدد در مسیرهای شهرهای نجف، کربلا، کاظمبن و سامرا با بکارگیری 2 هزار و 200 نیرو شامل پزشک متخصص و فوق تخصص و امدادگر و پرستار در حال فعالیت و خدمت رسانی به زائران است.
پیوندی گفت: اربعین امسال بیش از ‌200 تن دارو در قالب 400 قلم دارو و 80 نوع تجهیزات مصرفی به عراق ارسال شده تا در صورت نیاز بین زائران توزیع شود.
به گفته وی، عملیات امدادرسانی و خدمات رسانی این جمعیت از 21 مهرماه آغاز و تا 21 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

** دانشگاه علوم پزشکی و لحظه های التیام آلام درد زائران مصدوم
ساعت های بی وقفه تلاش و کوشش مساعی تیم های پزشکی و پرستاری و سایر کادر بیمارستان برای رسیدگی به وضعیت زائرانی که در حوادث رانندگی دچار مصدومیت شده یا به دلیل سایر بیماری اکنون گرفتار تخت بیمارستان شده اند، خستگی را از چشمانهمه ربوده است.
اینجا همه در تلاش تکاپویند که درد زائری مصدوم را التیام بخشند و کس دستگیرش در تنهایی و فراغ از خانواده اش باشند و با همه وجود به هیچ ادعایی در هر لحظه از شبانه روز به این افراد خدمت کنند.
رییس دانشگاه علم پزشکی ایلام از آمادگی همه بخش های درمانی و بیمارستانی ایلام و شهرستان مرزی مهران برای خدمات رسانی سریع و به موقع به زوار خبر داد.
دکتر کریم همتی اظهار داشت: بیمارستان امام حسین(ع) مهران و همه مراکز درمانی شهر ایلام و همچنین چندین دستگاه اتوبوس آمبولانس که از مناطق مختلف کشور به استان وارد شده در طول مسیر زوار اربعین حسینی استقرار یافته و آماده خدمت به زائران هستند.
وی همچنین از برپایی پایگاه های بهداشتی و درمانی ، تهیه دارو، ویزیت سرپایی به زوار در محل موکب ها نیز خبر داد و گفت: گروه های مختلف بهداشت محیط نیز بر مواد غذایی و آشامیدنی زوار نظارت ویژه دارند.
وی از حضور فعال همه کادر درمانی استان خبر داد و گفت: سعی شده تا با پخش تراکت و بروشور و چاپ بنر اطلاع رسانی لازم در خصوص بیماریهای واگیر دار انجام گیرد تا زوار سفری سالمی را در اربعین امسال داشته باشند.
بر اساس تقسیم بندی استان های کشور برای تردد زائران اربعین حسینی از مرزها، امسال مصوب شد که زائران 13 استان از مرز مهران عبور کنند.
طبق مصوبه طرح تردد زائران حسینی در ایام اربعین و تقسیم بندی استان ها، زائران استان های تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی، گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، لرستان، خرسان رضوی، خراسان شمالی و ایلام از مرز بین المللی مهران تردد خواهند کرد.
خروجی مرزی مهران در جنوب باختری و فاصله 90 کیلومتری شهر ایلام کانون اصلی آمد و شد گردشگران مذهبی کشورهای عراق و ایران است.
در شرایط عادی روزانه 6 هزار زائر ایرانی و عراقی از این گذرگاه مرزی سفر می کنند.
امنیت بالا و نزدیکی به شهرها و مکان های مقدس و بغداد پایتخت عراق از مهم ترین عوامل استقبال و انتخاب مهران به عنوان گذرگاه زائران عتبات عالیات عراق و ایران است.
هر سال در ایام اربعین حسینی نزدیک به 2 میلیون نفر برای شرکت در راهپیمایی اربعین از مرز رسمی و بین المللی مهران راهی عراق می شوند.
انتظار می رود در اربعین امسال شمار ورودی و خروجی زائران سوگوار ایرانی و غیر ایرانی برای شرکت در آیین راهپیمایی اربعین از راه مرز مهران به حدود 2.5 میلیون نفر برسد.
7177/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.