سرگرد پاسدار مصطفی ترابی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سه کارگاه تولید ماسک به صورت متمرکز و با مشارکت حدود ۳۰ خیاط در شهرستان مشغول به تولید ماسک هستند.
وی با بیان اینکه برای تولید ماسک حدود ۱۰۰ نفر تاکنون فعالیت کرده اند، اظهار داشت: همچنین یک کارگاه بسته بندی و استریل ماسک نیز در ناحیه سپاه اشتهارد راه اندازی شده که ماسک های تولیدی به دست گروه های جهادی استریل شده و در سطح شهرستان توزیع می شود.
فرمانده سپاه اشتهارد گفت: ماسکهای تولیدی و استریل شده بین نیروهای جهادی، خدماتی، شهرداری، امنیتی و انتظامی که در سطح شهر و روستاهای این شهرستان مشغول فعالیت هستند ، توزیع می شود.
وی افزود: همچنین ماسک ها به صورت رایگان درب منازل، بین خانوادههای دارای بیماری کرونایی، افراد در معرض خطر، مطب پزشکان و افراد تحت پوشش بهزیستی و مغازه های شهرستان به صورت هدفمند توزیع میشود.
ایجاد ۲۷ قرارگاه محله محور در اشتهارد/۱۰ هزار نفر روز خدمت در مبارزه با کرونا
ترابی به دیگر اقدامات سپاه ناحیه اشتهارد از ابتدای شیوع کرونا تاکنون اشاره کرد و اظهار داشت: از نخستین روزهای شیوع کرونا، نخستین کار در این شهرستان ایجاد ۶ قرارگاه اصلی محله ای متناسب با جغرافیای مراکز بهداشت بود.
وی ادامه داد: سپس ۲۷ قرارگاه محله محور نیز با محوریت مساجد نیز با ماموریت های تعریف شده در سطح شهرستان برای مقابله با شیوع کرونا ایجاد شد که از جمله ماموریت های این قرارگاه ها ضدعفونی معابر و قطع زنجیره انتقال، تهیه و توزیع بسته های بهداشتی و شناسایی خانواده های آسیب دیده از کرونا است.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان اشتهارد گفت: همچنین شناسایی استعدادها و ظرفیت های بخش درمانی از جمله پزشکان و پرستاران برای استفاده از ظرفیت آن ها در شرایط بحرانی و ارایه آموزش های لازم به آن ها بود.
وی با بیان اینکه از روز ۱۸ اسفند ماه سال گذشته رزمایش مقابله با کرونا در شهرستان آغاز شد، افزود: تاکنون پس از گذشت حدود ۵۵ روز حدود ۴۰۰ نفر از بسیجیان در قالب گروه های جهادی در این رزمایش مشارکت داشته اند.
وی بیان داشت: به طوریکه روزانه حدود ۲۳۰ نفر مشغول فعالیت بوده اند و تاکنون حدود ۱۰ هزار نفر روز خدمت در این عرصه ارایه شده است.
سرگرد ترابی با اشاره به اینکه خدمات گروه های جهادی با ارزش ریالی سنجیده نمی شود، گفت:ولی تاکنون هزیه خدمات این گروه ها حدود یک میلیارد تومان بوده علاوه بر اینکه این گروه ها تمام ادوات خود را از قبیل تراکتور و وانت بارها به عرصه آورده بودند.
کشف بزرگترین محموله بهداشتی قاچاق در اشتهارد
فرمانده سپاه اشتهارد افزود: یکی از اقدامات مناسب در این شهرستان، کشف بزرگترین انبار محموله بهداشتی قاچاق توسط معاونت اطلاعات سپاه شهرستان بود که در اسفندماه گذشته کشف و در اواخر فروردین ماه دستور توزیع آن صادر شد.
وی گفت: در این انبار ۱۰۰ میلیون جفت دستکش بهداشتی ودرمانی که نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی بود کشف شد.
وی با بیان اینکه یکی از ماموریت های اصلی شناسایی نیازمندان و صاحبان مشاغل آسیب دیده از محل کرونا بود، تصریح کرد: پیش از فرمان مقام معظم رهبری در همدلی، مواسات و کمک مومنانه، این شهرستان۳ مرحله توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی را انجام داده بود.
وی گفت: یک مرحله در شب عید نوروز با توزیع ۶۰۰ بسته معیشتی و یک مرحله نیز در روز نیمه شعبان با توزیع ۶۰۰ بسته معیشتی دیگر و یک مرحله نیز پس از آن به تعداد ۲۳۰ بسته انجام شد ضمن اینکه در روز نیمه شعبان حدود ۳۳ راس گوسفند به نیت سلامتی امام زمان (عج) و دفع بلا ذبح و در بین نیازمندان توزیع شد.
ترابی با بیان اینکه پس از دستور اجرای کمک مومنانه با یک عزم جدی وارد شدیم، افزود: در همین راستا اقدام به شناسایی گسترده خانواده های آسیب دیده از کرونا و نیازمند با اعلام عمومی در فضای مجازی پرداختیم که ۱۵۰۰ خانواده شناسایی شدند.
وی اضافه کرد: روز گذشته ۱۵۰۰ بسته معیشتی در بین این خانواده ها توزیع شد و قرار است تا در نیمه دوم ماه مبارک رمضان تا عید سعید فطر نیز ۱۵۰۰ بسته دیگر نیز توزیع شود.