سارا بهراد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به برگزاری نخستین نشست شورای مدیریتی و اجرای پروانه های فیروزه ای سی دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان استان البرز افزود: این نشست پس از انتخاب البرز به عنوان یکی از استان های برگزار کننده جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان و علاوه بر هماهنگی با دستگاه های مرتبط برگزار شد.

وی ادامه داد: طبق آیین نامه جشنواره و پس از رایزنی ها مقرر شد کانون پرورش فکری کودک و نوجوان با همکاری اداره کل آموزش و پرورش البرز ٢٠ نفر از دانش آموزان دختر و پسر در رده های سنی ٩ تا ١٥ سال را انتخاب و برای داوری فیلم ها معرفی کند.

بهراد  اضافه کرد: داوران جشنواره پیش از شروع فعالیت در قالب کارگاه آموزشی با حضور استادان انجمن سینمای جوان کرج  آموزش های لازم را فرا می گیرند.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز اظهار داشت: داوران کودک و نوجوان جشنواره پس از مشاهده فیلم های اکران شده در استان، ۲ اثر را به عنوان برتر انتخاب و معرفی می کنند. 

بهراد یادآور شد: آثار هنری سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان با هماهنگی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری و بنیاد سینمایی فارابی، از ٣٠ مرداد تا ششم شهریور ۱۳۹۸ در استان البرز اکران می شود.

این جشنواره از ۲۸ مرداد تا چهارم شهریورماه ۱۳۹۸ (همزمان با عید سعید غدیرخم) برابر با ۱۹ تا ۲۶ آگوست ۲۰۱۹ با شرکت نمایندگانی از ۴۴ کشور در ۲ بخش «ملی» و «بین المللی» در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

معرفی آثار برتر سینمای کودک و نوجوان در عرصه ملی و بین‌الملل، زمینه‌سازی برای توسعۀ پایدار و متوازن سینمای کودک و نوجوان، زمینه‌سازی برای تبادل اندیشه و تعامل دست‌اندرکاران سینمای کودک و نوجوان، تلاش برای ارتقا کیفی و گسترش ضریب نفوذ سینمای کودک و نوجوان از طریق شناسایی ظرفیت‌ها و بازیابی سرمایه‌های انسانی و فرهنگی و صاحب‌نظران و همۀ ارکان زنجیرۀ تولید، عرضه و ترویج صنایع فرهنگی از اهداف این جشنواره است.

جشنواره در بخش‌های مسابقه سینمای بین الملل، مسابقه سینمای ایران، جایزۀ سیفژ، جایزه هیات داوران کودک و نوجوان بین الملل، جایزه شهید بهنام محمدی، جایزه ویژه زاون قوکاسیان، جایزه هیأت داوری کودکان و نوجوانان ایران و نمایش‌های ویژه برگزار می‌شود.

در بخش جایزه شهید بهنام محمدی تندیس زرین اولین شهید نوجوان دوران دفاع مقدس به تهیه کننده یا کارگردان یک فیلم که با مضامین ایثار، دفاع مقدس، مقاومت و ارزش‌های اسلامی تولید شده باشد، اهدا خواهد شد.

در بخش جایزه ویژه زاون قوکاسیان یک گروه داوری متشکل از منتقدان، فعالان فرهنگی و هنری و سینماگران اصفهان که از سوی دفتر جشنواره در استان برگزیده خواهند شد، به بهترین فیلم در بخش سینمای ایران، این جایزه را اهدا می‌کنند.

جایزه اصلی سازمان سیفژ (سازمان بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان) نیز به تشخیص هیأت داوران، به کارگردان و یا تهیه کننده بهترین فیلم بلند جشنواره اهدا خواهد شد.

همچنین هیأت داوران یک دیپلم افتخار نیز به یک فیلم کوتاه یا پویانمایی کوتاه اهدا می‌کند.

در این دوره آثار مورد توجه مبتنی بر آموزه‌های اعتقادی، اخلاق نیکو، سبک زندگی، احترام به نهاد خانواده و همنوعان، نشاط و شادی، امید و اعتماد به نفس، تلاش برای پیشرفت، مسئولیت پذیری اجتماعی، دوستی با طبیعت و آمادگی مخاطب برای مواجهه با چالش‌های دنیای آینده است.

۷۵۳۲/ ۶۱۵۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.