به گزارش ایرنا، دکتر ' جعفر مهوری ' روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه چهاردهمین کنگره بین المللی صرع با بیان اینکه صرع در میان بیماران مغز و اعصاب، یکی از بیماری های قابل درمان است، افزود: بیمارانی که با دارو درمان می شوند، پس از پایان درمان هیچ مشکلی نخواهند داشت و بطور کامل سلامت خود را به دست آورده اند.
وی اظهارکرد: مادران باید نسبت به مصرف دارو در دوران بارداری دقت و حتما زیر نظر پزشک معالج دارو مصرف کنند.
مهوری تاکید کرد: والدینی که دارای نوزاد هستند باید دقت کافی داشته باشند که اگر علائم مشکوک و غیرطبیعی در صحبت کردن، راه رفتن و صدا درآوردن های فرزند خود مشاهده کردند به پزشک متخصص مراجعه کنند.
بگفته وی خیره شدن کودک به یک نقطه یکی از علائم این بیماری است.
وی در خصوص آمار ابتلا به صرع گفت: طی آمارهای ارائه شده، یک درصد جمعیت کشور معادل حدود 700 تا 800 هزار مبتلا به صرع هستند و هرساله هزار بیمار به این آمار اضافه می شود که اهمیت توجه به این بیماری را دو چندان می کند.
دبیر علمی چهاردهمین کنگره بین المللی صرع با بیان اینکه اصفهان یکی از قطب های جراحی صرع در ایران است، گفت: تاکنون در این استان بیش از 450 عمل جراحی صرع انجام شده است.
وی با بیان اینکه می توانیم تمام بیمارانی که نیاز به جراحی صرع دارند را در این استان تحت عمل جراحی قرار دهیم، افزود: استان اصفهان با حدود پنج میلیون نفر جمعیت، بین 50 تا 60 هزار بیمار صرعی دارد که 30 درصد آنها غیر قابل کنترل و یک چهارم آنها نیاز به عمل جراحی دارند.
چهاردمین کنگره بین المللی صرع در محورهای تشخیص صرع ازجمله نوار مغزی، ام آر ای، روش های درمانی جدید در افراد پیر و همچنین در زنان، اطفال و نوزادان، جنبه های روانی صرع از امروز ( چهارشنبه ) به مدت سه روز در بیمارستان میلاد اصفهان برگزار می شود.
طی سه روز برگزاری این کنگره در اصفهان حدود 50 سخنرانی ایرانی و خارجی و هفت سخنران از دانشگاه های کشورهای کانادا، برزیل، ایتالیا، اتریش و استرالیا حضور دارند.

**صرع
صرع یک اختلال سیستم اعصاب مرکزی ( اختلال عصبی ) است که در آن فعالیت سلول های عصبی در مغز مختل و باعث تشنج می شود که در طی آن تجربه رفتار غیر عادی، نشانه ها و احساس از جمله از دست دادن هوشیاری رخ می دهد.
علائم تشنج متفاوت است برخی از افراد مبتلا به صرع، به هنگام تشنج به سادگی برای چند ثانیه مستقیم خیره می شوند در حالی که برخی بارها و بارها دست و یا پاهای خود را حرکت یا کشش ها ناگهانی می دهند.
تشنج به اختلال عملکرد فیزیولوژیک قشر مغز گفته می شود که در آن تخلیه الکتریکی غیر طبیعی و همزمان دسته ای از سلول های مغزی به طور موقت و گذرا ایجاد می شود.
به گزارش ایرنا، اگر این وضعیت تنها یک بار ایجاد شود یا اینکه در زمینه بیماری دیگری (مانند کمبود کلسیم یا کاهش قند خون) باشد، تشخیص صرع داده نمی شود، بلکه زمانی گفته می شود که این وضعیت'epilepsy' یا 'صرع' است که حملات تکرار شونده باشند.
صرع انواع مختلفی دارد که بر حسب چگونگی خصوصیات آن از لحاظ بالینی و یا الکتروفیزیولوژیک که در نوار مغزی نشان داده می شود، طبقه بندی می شود.
ت 7150 / 2093 ** خبرنگار: علی نعمانی ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.