به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان محسن نیرومند در جلسه رسمی ابلاغ احکام جدید مرکز داوری اتاق تعاون اصفهان افزود: موضوع سازش و دادرسی طرفین دعاوی درآموزه های دینی هم مشاهده می شود.
وی اظهار کرد: موضوع داوری به جای قانون خشک و رسمی از این امکان برخوردار است که با در نظر گرفتن همه جوانب و ابعاد ظاهر و پنهان، اختلافات طرفین را سازش داده و بیشترین رضایت مندی طرفین را به دست آورد کما اینکه آرای سازشی در بستر روابط کار و شوراهای سازش همین کارکرد را دارند.
مدیرکل تعاون، کار، رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: با توجه به اینکه اعضای شوراهای سازش از میان افراد مطلع و آگاه به قوانین انتخاب می شوند، این شوراها روند رسیدگی در مراجع حل اختلاف را تسهیل می کنند.
وی خاطرنشان کرد: اعضای شوراهای سازش با شیوه کدخدامنشی تلاش می کردند تا رضایت طرفین دعاوی را کسب کنند.
نیرومند همچنین با اشاره به ارتباط و تعامل بسیارخوب این اداره کل با اتاق تعاون استان، گفت: امیدواریم این ارتباطات هرچه گسترده تر، عمیق تر و قوی تر شده و همچنین اعتبار و توان مالی اتاق تعاون استان نیز تقویت شود.
رئیس مرکز داوری اتاق تعاون کشور نیز در این جلسه گفت: داوری یک حکمیت تخصصی و نزدیکترین راه برای فصل خصومت طرفین دعوا در محیط تعاون است بنابراین سرمایه گذاری در زمینه آموزش و داوری از اساسی ترین طرح های پیش روی اتاق تعاون مرکزی است.
محمد رنجبر با اشاره به بخشنامه دستگاه قضایی مبنی بر ارجاع پرونده های مربوط به اختلافات و دعاوی بخش تعاون به مراکز داوری اتاق های تعاون استان ها گفت: انتخابات اتاق مرکز داوری کشور حدود 40 روز پیش انجام شده و هیأت رئیسه جدید برای مدت سه سال نیز انتخاب شدند.
وی یادآوری کرد: ابلاغ های کنونی دارای اعتبار6 ماهه است و در مراحل بعد دارای اعتبار یکساله خواهد شد.
در استان اصفهان 9 هزار و 500 واحد صنعتی و 150 هزار واحد صنفی وجود دارد.
درمجموع یک میلیون و 90 هزار کارگر بیمه شده در استان وجود دارد که با احتساب خانواده های آنها 64 درصد جمعیت کل استان را تشکیل می دهد.
ت/6994 خبرنگار:آرزو فلاح - انتشار دهنده : عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.