به گزارش ایرنا، 'غلامعلی ساران' روز شنبه در نشستی با خبرنگاران کاشان گفت: علت بیشتر مرگ و میرها کهولت سن و سپس بیماری های قلبی و عروقی می باشد و میانگین سن مردان متوفی 72 و میانگین سن زنان متوفی 66 سال است.
وی افزود: یک هزار و 300 گواهی برای متوفیان در مجموع طی 6 ماهه نخست سال جاری صادر شده که 945 نفر مرد، 352 نفر زن، 104 نفر کودک و 86 نفر از تبعه های افغانستانی بود.
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری کاشان با اشاره به وجود 40 آرامستان در این شهر بیان کرد: توافق نامه ای بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان شهرداری های وزارت کشور به امضا رسیده که بر اساس آن دفن متوفیان در آرامستان های داخل شهر ممنوع است، گرچه هنوز در برخی از آرامستان های کاشان به ویژه امامزادگان تدفین صورت می گیرد.
او اضافه کرد: بیشتر آرامستان ها در صحن امامزاده ها و بقاع متبرکه قرار دارند و به صورت هیات امنایی اداره می شوند که دفن درگذشتگان در این آرامستان‌ها و امامزادگان از سال ها پیش انجام می شده است که تغییر این شرایط نیازمند فرهنگ سازی می باشد.
ساران در ادامه هزینه تغسیل و تدفین یک فرد متوفی را هفت میلیون ریال عنوان کرد و گفت: برخی که به دنبال دفن متوفی در آرامستان های داخل شهر هستند، افزون بر این مبلغ نزدیک به هفت میلیون ریال دیگر نیز به عنوان عوارض شهرداری باید پرداخت کنند که می تواند تا حدودی بازدارنده باشد.
وی بیان کرد: آرامستان دارالسلام گلابچی وسعت زیادی دارد و قبرهای 2 طبقه بین 20 تا 340 میلیون ریال پیش فروش می شود و دفن متوفیان در این مکان از مشکلات بهداشتی، زیست محیطی و ترافیکی کاشان نیز می کاهد که انتظار می رود شهروندان به این موضوع توجه داشته باشند.
به گفته مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری کاشان، به جز اموات مردم آرامستان (دارالسلام) کاشان پیکر پاک یک هزار شهید دوران دفاع مقدس و 39 شهید مدافع حرم را در دل خود جای داده است.
این آرامستان در سال 1359 با مساحت 156 هکتار توسط مرحوم حاج عباس گلابچی وقف شد.
خبرنگار: یوسف صائب ** انتشاردهنده: محمد ملا حمزه زاده
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.