منصور شیشهفروش روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ستاد مدیریت بحران از اواخر اسفند ۹۸ در شهرستانهای این استان برای کنترل سیلاب و آبگرفتگیهای احتمالی تشکیل شد و اقدامات پیشگیرانه اخیر و عملیاتی که در یک سال گذشته انجام شد احتمال وقوع سیل را به حداقل رساند.
وی اضافه کرد: رفع موانع در رودخانههای فصلی استان، باز کردن آبراهها، افزایش طرحهای آبخیزداری، رفع تصرف در بستر رودخانههای استان، زدودن مسیرها از نخاله و زباله، بسترسازی مناسب برای عبور سیلاب، تقویت و افزایش سیلبندها و بندهای سنگی ملاتی، بازسازی سازههای مشابه برای کنترل سیلاب، خالی کردن دهانه های پلها برای عبور راحتتر آب از جمله اقدامات انجام گرفته بود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری ادامه داد: با وجود بارش ۲۵ تا ۳۰ میلی متری در منطقه غرب و همین مقدار در شمال و شمال شرقی که البته با روانآب و آبگرفتگی معابر همراه بود سیلابی خسارت زا را در پی نداشت، با این حال نیروهای ستاد بحران شهرستانها به علت ورود دوباره سامانه بارشی به استان در حال آماده باش هستند.
شیشهفروش اظهارداشت: سامانه بارشی به استان اصفهان وارد شده و تا روز جمعه در منطقه فعال است و برخی روزهای هفته آینده نیز با ورود سامانهای دیگر با بارندگی همراه خواهد بود که ایجاب میکند وضعیت بطور مداوم رصد و راهکارهای کنترل و مقابله اتخاذ شود.
وی با بیان اینکه احتمال "بارشهای حدی" که منجر به سیلاب و آبگرفتگی میشود تا آخر نوروز وجود دارد، تصریح کرد: بر همین اساس تاکید میشود که هماستانیها تردد به مناطق پرخطر و پربارش را بطور جدی کاهش دهند و برای حفظ سلامتی خود از مخاطرات جوی و همچنین کرونا در خانه بمانند.
کارشناسان این روزها درباره خطر وقوع سیل هشدار میدهند و در این میان خاطرات تلخ سیلابهای فروردین سال ۹۸ و همچنین روزهای گذشته از سال نو، بار دیگر نگرانی در این پیوند را دو چندان کرد، از این رو شهرستانهای استان بیشتر در غرب اصفهان برای مقابله با سیلاب و آبگرفتگی احتمالی به حالت آماده باش در آمدهاند.