سیدحسن قاضی عسکر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در نخستین اقدام، مشکلات کارخانجات و شرکتهای تولید ماسک و مواد ضدعفونیکننده استان احصا شد.
وی ادامه داد: از مجموع چهار کارخانهای که تولیدات عمده ماسک را بر عهده دارند، یک کارخانه با مشکل مالی مواجه بود که با پیگیری استان برخی از طلبهای این شرکت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و بیمه تامین اجتماعی وصول شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: استان ظرفیت تولید روزانه۱۷۰ هزار عدد ماسک را داراست که این میزان در درجه نخست برای مصارف استانی و در درجه بعد برای سایر استانها اختصاص پیدا میکند.
وی تصریح کرد: رایزنیهایی با برخی از بانکهای استان بهمنظور تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش شرکتهای تولیدکننده ماسک و مواد ضدعفونی کننده صورت گرفته و در این زمینه بانک رفاه کارگران اعلام آمادگی کرد تا خارج از نوبت و شرایط عادی، در تامین نیاز مالی این شرکتها نقشآفرینی کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اضافه کرد: برخی امکانات برای شرکتهای تولیدکننده این اقلام فراهم شده است و پیش بینی می شود در روزهای آینده تولیدات این اقلام چندین برابر شود.
وی گفت: همچنین با دانشکده نساجی دانشگاه اصفهان و مرکز علمی کاربردی ایران سپهر بهمنظور تولید ماسک پارچهای رایزنی صورت گرفته و طراحی اولیه این ماسکها نیز به تائید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رسیده است.
قاضی عسکر اضافه کرد: همچنین تسریع در صدور مجوز فعالیتهای کوچک و زیرپلهای تولید ماسکهای پارچهای با تایید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به تلاش صورت گرفته برای رفع مشکلات مالی برخی از شرکتهای تولیدکننده مواد ضدعفونیکننده گفت: با فعالیت بیش از پیش برخی از این شرکتها، توان تولید روزانه ۲۰۰ تُن مواد ضد عفونیکننده محیطی و ۱۲ تُن ژل ضد عفونیکننده دست را در استان خواهیم داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای استان در تولید شیر و مواد لبنی اظهار داشت: طبق توصیه پزشکان مصرف مایعات از جمله شیر در تقویت سیستم دفاعی بدن بسیار مفید است که هیچ کمبودی هم در این زمینه در استان وجود ندارد.