داریوش وکیلی عصر دوشنبه در نشست خبری رونمایی از پوستر نخستین جشنواره ملی رسانهای روز بیست و پنجم در مجتمع مطبوعاتی اصفهان افزود: این جشنواره چهار بخش دارد که بخش حرفهای (سرمقاله، یادداشت، مصاحبه)، گزارش خبری( تحلیلی، تحقیقی و توصیفی)، خبر، تیتر، عکس و فیلم کوتاه را شامل میشود و علاقهمندان مجاز به شرکت در سه بخش هستند و در هر بخش سه اثر میتوانند ارایه دهند.
وی تشریح کرد: بخش دوم فضای مجازی است که باید از این بخش بهره کافی را ببریم؛ این بخش شامل رسانههای اجتماعی و نرمافزارهای رایانهای، اپلیکیشن فشرده، تارنماها و محتواهای دیجیتالی، وب سایت، وبلاگ، پادکست، اینفوگرافی و موشنگرافی است که شرکت کنندگان در این بخش هم میتوانند سه اثر ارایه دهند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با اشاره به بخش ویژه جشنواره اضافه کرد: این بخش شامل اصفهان و حوزه ایثار و شهادت با نگاه ویژه به ۲۵ آبان سال ۶۱ است و همه اثرها به صورت حرفهای و تخصصی با نگاه آزاد به ظرفیت بزرگ حوزه ایثار و شهادت مورد پذیرش و ارزیابی قرار میگیرد و محدودیتی در تعداد اثر ندارد.
وی بیان کرد: بخش چهارم هم بخش مردمی و شامل فراخوان ارسال عکس و فیلم کوتاه است که در هر سه بخش حوزه فضای مجازی بدون محدودیت ارسال آثار در حوزه ایثار و شهادت اصفهان در روز ۲۵ آبان خواهد بود.
وکیلی تاکید کرد: مهلت ارسال آثار به این جشنواره ملی از ۲۵ آذر تا ۲۵ بهمن امسال است و آیین اختتامیه در اسفندماه برگزار خواهد شد.
وی در ادامه به روز ۲۵ آبان ۱۳۶۱ اشاره کرد و یادآور شد: مردم اصفهان در این روز ۳۷۰ شهید گلگون کفن را از میدان امام (ره) تا گلستان شهدا تشییع کردند که مورد توجه امام راحل نیز قرار گرفته بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان خاطرنشان کرد: ماه آبان ۱۳۶۱ در مجموع بیش از یکهزار و ۲۰۰ شهید از این استان تقدیم اسلام و انقلاب شد که در راستای گرامیداشت آن، در چند سال گذشته اقدامهای خوبی مانند برگزاری آیینهای گوناگون و دیدار با مقام معظم رهبری و خانواده شهیدان صورت گرفته است.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر برجستهسازی این رویداد، به مسوولیت بنیاد شهید در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: اگر این فرهنگ به نسلهای آینده منتقل شود، تا ۲۰۰ سال آینده به کشور هیچ خدشهای وارد نخواهد شد و از این رو باید همگان با همدلی و همراهی در ترویج این فرهنگ کوشا باشیم.
مردم استان اصفهان در دوران دفاع مقدس ۲۳ هزار و ۵۰۰ شهید، ۵۰ هزار نفر جانباز، سه هزار و ۵۰۰ آزاده و یکهزار مفقودالاثر تقدیم انقلاب اسلامی کردند.