در این همایش‌ ۲ روزه ۳۹ مقاله در بخش رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران و همین تعداد در بخش رادار ارائه شده است. 
رئیس کمیته برگزاری این  همایش در آیین افتتاحیه اظهارداشت: برای کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران ۸۵ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد. 
محمود مدرس هاشمی افزود: از این تعداد ۸۳ مقاله توسط کمیته داوری پذیرفته و به کمیته علمی ارسال شد. 
وی افزود: کمیته علمی از جمع مقاله‌ها ۳۹ مقاله را پذیرفت که در مدت برگزاری آن ارائه و مقالات برتر انتخاب می‌شوند. 
رئیس کمیته اجرایی همایش "رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران" و " اویونیک"  ادامه داد: در مرحله بعدی ۱۲ مقاله به جمع برترین‌ها راه خواهد یافت و از بین آنها سه مقاله حاکز رتبه‌های برتر انتخاب خواهند شد. 
وی اضافه کرد: در این بخش ۱۱ کارگاه آموزشی مصوب شد که هشت کارگاه به حدنصاب رسید و در جریان برگزاری همایش ارائه می‌شود. 
مدرس هاشمی افزود: در این مدت ۲ میزگرد با عنوان " آینده رادار " و " رادار و دکترین دفاعی ایران " در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود. 
وی به برگزاری چهارمین همایش ملی اویونیک اشاره کرد و گفت : در این همایش که همزمان با کنفرانس رادار و سامانه های مراقبی ایران برگزار می شود ۳۲ مقاله از ۵۰ مقاله رسیده به دبیرخانه ارائه می‌شود. 
رئیس کمیته اجرایی همایش "رادارو سامانه های مراقبتی ایران" و " اویونیک" یادآور شد: در حاشیه این کنفرانس ۲ کارگاه آموزشی و یک میزگرد درباره اویونیک ( تجهیزات الکترونیکی هواپیما، ماهواره و فضادپیما) و یک میزگرد برگزار خواهد شد. 
همچنین دبیر کمیته دائمی همایش رادار و سامانه های مراقبتی کشور گفت : اولین کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. 
محمد مهدی نایبی با اشاره به اینکه پس از آن دانشگاههای خواجه نصیر و امام حسین میزبانی دوره های بعدی همایش را بر عهده داشتند افزود: از سال ۹۶ درصدد بر آمدیم تا دوره های بعدی این همایش هر سال در زمان مشخص برگزار شود و به همین منظور کمیته دائمی همایش متشکل از صاحب نظران و استادان برتر همه دانشگاههای تشکیل شد. 
وی افزود : مقرر شد این همایش اواخر آبان هر سال برگزار شود و پنجمین دوره آن اواخر آبان سال گذشته به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد. 
دبیر کمیته دائمی همایش رادار و سامانه های مراقبتی ایران به تاخیر ۲ هفته ای ششمین دوره این  همایشاشاره و دلیل آن را حوادث اخیر کشور بیان کرد. 
وی از دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان خاستگاه علم و فناوری رادار کشور نام برد و افزود: این دانشگاه در این زمینه پیشرو دانشگاههای کشور بوده است و در زمینه دست یابی کشور به فناوری ساخت تجهیزات راداری و سامانه های مراقبتی کشور دستاوردهای خوبی را به ارمغان آورده است. 
نایبی ادامه داد: با توجه به نزدیکی اویونیک و رادار مقرر است همایش علمی این دو همزمان برگزار شود. 
وی از دانشگاه مالک اشتر تهران به عنوان میزبان بعدی این کنفرانس ها نام برد. 
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.