به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در قم اظهار داشت: از این تعداد یک هزار و 360 تن از روحانیان آموزش دیده و متخصص از حوزه علمیه قم و یک هزار و 947 تن از حوزه های علمیه خراسان رضوی، اصفهان و سایر استان ها در برنامه سوگواره یاس نبوی حضور پیدا خواهند کرد.
وی افزود:نشر معارف دینی توسط روحانیان متخصص و مبلغ در ایام فاطمیه در 2 هزار و 708 بقاع متبرک امامزادگان همزمان با سوگواری حضرت زهرا(س) انجام می شود.
وی با اشاره به برنامه های مراسم سوگواری یاس نبوی گفت: برنامه های مختلف فرهنگی و معنوی به صورت تخصصی برای این ایام برنامه ریزی شده است که یکی از این برنامه ها تجمع سوگواران و عزاداران در روز اول اسفند ماه سال جاری(سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا ) در آستان مقدس امامزادگان است.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: همایش رهروان یاس نبوی در سالروز شهادت این بانو، ویژه بانوان در 530 بقاع متبرک امامزادگان برگزار می شود، همچنین مراسم شام غریبان حضرت زهرا(س) که به عنوان تجمع سادات نامگذاری شده است در حدود 466 بقعه در کل کشور ترتیب می یابد.
شرفخانی اضافه کرد: برگزاری مسابقه خطبه فدکیه از کتاب بهشت فدک نیز از جمله این برنامه هاست، ضمن این که خطبه فدکیه در روز شهادت این بانو در بقاع متبرک شاخص قرائت و در یک هزار و 700 بقعه نمایشگاه با عنوان «انقلابی ترین بانو» برپا که در این نمایشگاه ها به تبیین شخصیت و ولایت مداری حضرت فاطمه(س) پرداخته می شود.
وی از برپایی خیمه های معرفت همزمان باسالروز شهادت حضرت فاطمه(س) خبر داد و گفت: در این برنامه
کارشناسان تبلیغی در 515 بقاع امامزادگان به سئوالات شرعی، تربیت فرزندان و.... پاسخ می دهند.
شرفخانی گفت: روش های نوین تبلیغی درخیمه های معرفت توسط مبلغان انجام خواهد شد از این رو نرم افزارهای تلفن همراه با عنوان بهشت فدک، یاس نبوی، خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) و کلیپ های مختلف ویژه شهادت آماده شده است که در خیمه های معرفت در اختیار مردم قرار می گیرد.
وی با اشاره به این که 190 هزار موقوفه در کشور وجود دارد گفت: این موقوفه ها در 807 نوع نیات واقفان دسته بندی شده است که هر کدام با سرفصل ها شامل 2 میلیون نیت می شود.
وی بیان داشت: 356 موقوفه در کشور به روضه خوانی شهادت حضرت زهرا(س) و 522 موقوفه نیز برای تعزیه خوانی اختصاص یافته است.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از وجود هشت هزار و 51 بقعه امامزادگان در سراسر کشور خبر داد و گفت: بر اساس سند چشم انداز سازمان باید این آستان های مقدس را به قطب های فرهنگی تبدیل کنیم که برگزاری آیین های مناسبتی و برنامه های فرهنگی و قرآنی می تواند در این زمینه بسیار تاثیرگذار باشد.
به گفته وی، 48 درصد بقاع متبرک امامزادگان دارای نذورات و 52 درصد هیچ گونه نذوراتی ندارد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که درگذشته نسبت به معرفی و بازسازی بقاع امامزادگان توجه ای نمی شد گفت: طی سال های اخیر طبق فرمایش های رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی برنامه های جدی از جمله بازسازی و اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی گسترده ای در خصوص مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و تربیت نیروهای ارزشی صورت گرفته است.
وی افزود: دشمنان اسلام جهت کمرنگ کردن فعالیت های فرهنگی و مذهبی دربقاع امامزادگان وتضعیف اعتقادات مردم اقدام به شبهه سازی در فضای مجازی در خصوص این که تعداد امامزادگان روز به روز افزایش پیدا می کند و یا برخی از آنها شجره نامه ندارند، می نمایند، در حالی که این شبهات ساختگی و با استفاده از ابزارهای فتوشاپ و سایر موارد است.
وی تصریح کرد: همچنین سودجویانی بودند که اقدام به ساخت بقاع متبرکه به صورت دروغین کردند که هیچ گونه سند تاریخی و نشانه ای وجود نداشته است از این رو سازمان اوقاف و امور خیریه با جدیت جلوی این اقدام را گرفته است.
شرفخانی با اشاره به قداست و جایگام امامزادگان در بین مردم گفت: این مساله باعث شده که دشمنان اسلام در ناآرامی های اخیر بقاع 32 امامزاده را مورد تعرض قرار دهند.
تجمع های صنفی مسالمت آمیز چندی پیش ( دی ماه )در کشور با تحریک دشمنان و سوء استفاده عوامل فریب خورده داخلی منجر به بروز ناآرامی در چند شهر شد که با هوشیاری ملت، مسئولان و نیروهای انتظامی و امنیتی، در کوتاه ترین زمان توطئه دشمنان اسلام شکست خورد.
در این نشست از پوستر نخستین جشنواره ملی آرامش بهاری و کتاب بهشت فدک رونمایی شد.
8138/ 6133/ خبرنگار: فرزانه پیری **انتشار- مسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.