یکی از کسبه خیابان ارم روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا، گفت: از مسئولان مدیریت شهری قم می خواهیم هر چه سریعتر این منطقه را برای حضور مردم آماده کنند تا مغازه داران بازار خرید شب عید را از دست ندهند.
حسین سلطانی افزود: اگر افراد مشغول به کار در این طرح زیاد و روند فعالیت سه شیفت شود می توان آن را طی یک ماه به اتمام رساند.
وی بیان کرد: بیشتر مغازه داران کاسب در این خیابان مستاجر هستند و اگر نتوانند به دلیل نبود مشتری سودی به دست آورند و تعهدات خود را به موقع پرداخت نمایند، ورشکسته خواهند شد.
وی ادامه داد: لازم است تجهیزات عمرانی به کار گرفته شده در این طرح بیشتر شود تا قبل از بارندگی های زمستانی کار به اتمام رسد.
علی رنجبر یکی دیگر از کسبه منطقه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: کار در خیابان ارم باید اورژانسی به پایان برسد، چراکه این منطقه در هسته مرکزی شهر و محل اصلی رفت و آمد شهروندان است و متوسط قیمت اجاره بهای مغازه ها در آن 100 میلیون ریال در ماه است که اگر مغازه داران نتوانند اجناس خود را بفروشند، قادر به پرداخت این مبالغ نیستند و بیکار خواهند شد.
وی افزود: از همه مسئولان شهر قم می خواهیم به شهرداری کمک کنند تا این طرح هرچه سریعتر به اتمام برسد و کاسبان منطقه بتوانند از رونق بازار در آستانه فرارسیدن عید نوروز استفاده کنند.
وی ادامه داد: طول کشیدن بیش از یک ماه این طرح تنها هزینه های آن را افزایش می دهد، چراکه با استفاده از تمام امکانات می توان آن را طی چهار هفته به اتمام رساند.
مجتبی محمدی یکی دیگر از کسبه منطقه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ماهیت اجرای این طرح بسیار مناسب است و موجب زیباسازی و بالارفتن سطح ایمنی منطقه می شود اما باید این طرح در زمان کوتاه تری نسبت به زمان اعلام شده به پایان برسد.
وی بیان کرد: نباید روند اجرای کار در ساعت 17 تمام شود بلکه از شهرداری می خواهیم با به کار گیری نیروهای تازه نفس کار به صورت شبانه روزی جریان داشته باشد تا هرچه زودتر تمام شود.
وی ادامه داد: به دلیل سخت بودن مسیر آمد و شد، شهروندان از مغازه های منطقه استقبال نمی کنند و این روند ممکن است به بیکارشدن تعداد زیادی کاسب بینجامد.

** طرح پیاده راه سازی خیابان ارم قبل از اسفندماه به اتمام می رسد
شهردار منطقه هفت قم نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: تلاش پیمانکار و مسئولان مدیریت شهری این است که این طرح زودتر از زمان پیش بینی شده انجام شود و قبل از اسفندماه سال جاری به بهره برداری برسد.
علیرضا اقبالیان بیان کرد: تلاش می کنیم با تکمیل زیر ساخت ها، از هفته آینده مشغول سنگ فرش پیاده روها شویم تا آمد و شد مردم در خیابان تسهیل شود.
وی ادامه داد: طرح از زمان پیش بینی شده خود جلوتر است؛ برای نمونه خاک برداری آن باید ظرف 14 روز انجام می شد، اما این کار طی مدت 6 روز به اتمام رسید و هم اکنون نیز اقدام های زیرساختی توسط اداره های آب، برق و گاز تا ساعت 18 هر روز به صورت همزمان در حال انجام است.
اقبالیان گفت: روند کار تا ساعت 18 ادامه دارد و پس از آن به دلیل شلوغ شدن منطقه در اثر افزایش آمد و شدها، کار به مدت کوتاهی تعطیل می شود تا مردم بتوانند به کسبه و مناطق مورد نظر خود از جمله حرم مطهر مراجعه کنند.
وی افزود: اگر کار در ساعت های شلوغ شب ادامه داشته باشد باید به دلیل حضور ماشین آلات سنگین در منطقه از آمد و شد مردم جلوگیری شود که این مساله در نهایت به ضرر کسبه است.
وی ادامه داد: از ساعت 21 که از آمد و شد کاسته می شود، کار نیروهای شب آغاز می شود و تا ساعت 2 بامداد ادامه دارد.
شهردار منطقه هفت قم گفت: طرح پیاده راه سازی خیابان ارم باید دقیق انجام شود، چرا که در طی آن سنگ فرش های متعددی بر سرجای خود قرار می گیرد و بتن ریزی های گسترده ای انجام می شود که برای هر مرحله باید زمان خاصی طی شود تا بتن به استحکام لازم دست یابد.
وی بیان کرد: هم اکنون 30 دستگاه کامیون در این طرح مشغول به فعالیت است و قرارداد پیمانکار برمبنای روند اجرای کار تنظیم شده است نه زمان؛ بنابراین نه مسئولان مدیریت شهری و نه پیمانکاران علاقه ای به طولانی شدن روند اجرای آن ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش حضور مسافران در شهر قم و سایر عوامل مورد نظر، این فصل بهترین زمان برای اجرای این طرح بود و بارندگی های احتمالی اثری در روند اجرای آن ندارد.
اقبالیان گفت: آسفالت خیابان ارم برای 75 سال پیش است و 900 دستگاه کامیون خاک از این طرح به خارج از محدوده شهر انتقال داده شد.
وی بیان کرد: می دانیم اکثر کسبه فعال در این خیابان مستاجر هستند و برای همین نهایت تلاش خود را برای کم نشدن حضور مردم در منطقه به دلیل فعالیت های عمرانی به کار خواهیم بست.
وی ادامه داد: اجرای این طرح در نهایت به نفع کسبه منطقه و مردم است که محیط پیرامونشان از وجود برخی آلودگی ها همچون موش های مزاحم، پاک و زیبا می شود و شرایط بهتری برای حضور مراجعان در منطقه فراهم می گردد.
عملیات پیاده راه سازی خیابان ارم، حد فاصل سه راه بازار و ابتدای خیابان انقلاب با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال و زمان اجرای چهار ماه با هدف حذف ترافیک، افزایش ایمنی، سهولت در آمد و شد و زیبایی منظر شهری از ابتدای نیمه دوم آذرماه جاری، آغاز شد.
7405/ 1175 خبرنگار: سید محمد ابراهیم جنابان ** انتشار دهنده: رضا علیمحمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.